2777
2789
عنوان

شب آرزوهاست اسم بدید براتون صلوات خاصه حضرت زهرا بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفَرَج

ممنون اسی ان شاالله حاجتروایی هممون

اسمم حامد واسه سلامتی خودم و خونوادم و خواسته هایی ک تو دلمه

#الهــــــی_آمیــــــن

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

زهرا

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

مهدیهدوتا آرزو دارم دعا کنید بشه...

الهی خدا به حق دو پسر حضرت فاطمه زهرا امام حسن امام حسین حاجت رواتون کنه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
منو دعا کن زیاد از شر افکار بد و انسان های بد دور باشم

الهی خدای حافظ و قابص خودش در کمال امنیت و آرامش نگهتون داره

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
علیحاجت رو ا شی عزیزم

مممنونم انشاالله خدا به حق پهلوی شکسته فاطمه زهرا امشب دلتونو شاد کنه حاجتتون رو امضا کنه