r89 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 40 عنوان کمکککک 131 بازدید | 15 پست من کلاس دهم تجربی ام و امتحان ریاضی ترمم رو حداکثر ۳ نمره خراب کردمممم میشه بگید تو آیندم تاثیر داره یا نه؟ ( بقیه امتحانام رو بالای ۱۹ میشم) 😭😭😭😭 ... امروز | 00:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
r89 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 40 منم دهمم شنبه امتحان دارم هیچی نخوندم😭😭😭😭😭 من امتحان فیزیک دارم شنبه و الان براش دارمعین خر میخونم و بعد اینکه یه ساعت پیش بابابزرگم حالش بد شد اورژانس اومد بردتش بیمارستان 😭😭 ...
piinkyyyy عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 459 من امتحان فیزیک دارم شنبه و الان براش دارمعین خر میخونم و بعد اینکه یه ساعت پیش بابابزرگم حالش بد ش ... بابا من از صبح کتاب جلومه حواسم یه جا دیگهاصلااااا نمیتونم بخووونمممم هیچی بلد نیستمممماولین بارمه اینطوری شدم همیشه درس میخوندم امسال اصلا نمیتونم بخونم نمیدونم چم شدهالبته بعد اینکه به فکر تغییر رشته افتادم اینطوری شدم
r89 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 40 بابا من از صبح کتاب جلومه حواسم یه جا دیگهاصلااااا نمیتونم بخووونمممم هیچی بلد نیستمممماولین بارمه ا ... من تجربی رو دوست دارم ولی الان واقعا بخاطر بابا بزرگم و فکر و ذکرش در عذابم ...
piinkyyyy عضویت: 1404/07/05 تعداد پست: 459 من تجربی رو دوست دارم ولی الان واقعا بخاطر بابا بزرگم و فکر و ذکرش در عذابم نگران نباش خدا بزرگهمحاسباتت خوبه؟ از ریاضی خوشت میاد؟من فقط زیستو دوست دارم
r89 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 40 نگران نباش خدا بزرگهمحاسباتت خوبه؟ از ریاضی خوشت میاد؟من فقط زیستو دوست دارم اره اره فقط خیلی بی دقتی میکنم برای همینه ۲ ، ۳ نمره گند کاری کردم وگرنه راه حل هام عالیه و کامل درک میکنم و دوست دارم فقط معلممون خیلی سختگیرانه نمره میده ...
حنای_رنگی عضویت: 1404/08/11 تعداد پست: 3802 تاثیر نداره ترم دو مهم تره ((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))
r89 مدیر استارتر عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 40 تاثیر نداره ترم دو مهم تره معدل بالای ۱۹ شه خوبه؟ این ترم یعنی منظورم اینه بقیه امتحانا رو ۱۹ و ۲۰ بشم و معدلم بالای ۱۹ شه اوکیه؟ ...
حنای_رنگی عضویت: 1404/08/11 تعداد پست: 3802 معدل بالای ۱۹ شه خوبه؟ این ترم یعنی منظورم اینه بقیه امتحانا رو ۱۹ و ۲۰ بشم و معدلم بالای ۱۹ شه اوکی ... اره خیلی خوبه ((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))
حنای_رنگی عضویت: 1404/08/11 تعداد پست: 3802 مرسیدی ازتتتت کلاس چندی؟ ۱۲ ((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))