من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
دید بقیه واقعا بده خیلی حس بدی میده بهم با اینک۱۹ ۲۰ سالمه اما بعضی حرفا و رفتارا با اینک حس میکنن دارن محبت میکنن ترهم اوره دل ادمو میگیره
من بابت اشتباه خانوادم ناراحت نیستم چون هردشون ازدواج کردن و بچه دار شدن و منم با مادرمم اما ی هرکی منو میبینه میگ با مادرتی یا مادربزرگت بمون پیش مامانبزرگت فلان
چرا باید ترحم کرد...مگه چه اتفاقی افتاده...من فقط برای بچه هایی که پدر و مادر بی مسئولیت دارن حالا چه با طلاق چه بی طلاق افسوس می خورم همین که چرا گیر همچین آدمایی افتادن وگرنه طلاق برام عجیب نیست...پسر شوهرم از ۲ سالگیش پدر و مادرش جدا شدن وقتی با بعضی بچه ها قیاسش می کنم می فهمم اون چیزی که آسیب زننده هست پدر و مادر بی مسئولیته نه طلاق هر چند که بهتر اینه جدا نشن اما بین زندگی که دائم توش دعوا هست و طلاق،،طلاق خیلی بهتره.