2777
2789
خدا لعنتشون کنه زنگ زدم یارو کم موند فوشم بده گفت زنگ بزنه مرکزتون گفتم خب بگین کی میاد من مشکل دارم ...

وای چه بی تربیت

جای معذرت خواهیشونه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرت برم تو بازار اونجا برق دارن

بنظرم تو تاریکی نرو بیرون

یهو وسط راه استرسی بشی و وحشت بگیرتت بدتر میشه

چراغ قوه گوشی رو روشن کن

یا اگه تونستی یه بازی آفلاین نصب کن یا فیلم بگیر که تا وقتی برق میاد سرت گرم باشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بنظرم تو تاریکی نرو بیرونیهو وسط راه استرسی بشی و وحشت بگیرتت بدتر میشهچراغ قوه گوشی رو روشن کنیا اگ ...

نمیدونم چطور بگم شرایطم چطوره واقعا دست خودم نیست یه تاریکی سادس ولی استرس و تپش قلب و سرگیجه کل وجودمم فرا کرفته

نمیدونم چطور بگم شرایطم چطوره واقعا دست خودم نیست یه تاریکی سادس ولی استرس و تپش قلب و سرگیجه کل وجو ...

میفهمم چی میگی

من البته مشکلم تاریک نیست

کافیه اسم ایران و اسرائیل و اینا رو تو یه خبر ساده بشنوم که حالم بد بشه و حس کنم قراره همین امشب بمیرم

حق داریم بترسیم، دیگه هر کس یه جا کم میاره

ولی خب دیروقته، بهتره تنها نری بیرون

خیلی یدشانسم بخاریم هم برقیه برق رفت یخ زدم

هعیییییی چی بگم اصلا از این شرایط💔

جوراب بپوش برو زیر پتو

سرما نخوری

براق اومدن آبجی ممنون که وقت گذاشتید باهام حرف زدی🥹🥹🥹

عههه خداروشکر

فدات مرسی منم حالم بهتر شد باهات حرف زدم

شبت بخیر🩷