به خودش افتخار میکنه که از شوهرش چیزی نمیخاد.بهم میگه تو زن زندگی نیستی نتونستی ارامش خونتو حفظ کنی و هنر زن بودن رو نداری. حالا خودش پروفایل گذاشته با روسری و عبایی که واسه دوران مجردیشه و از قبل تو تنش دیدم. شوهرش واسه خونه خرج میکنه مثلا کولرگازی خریده واسه خونشون و مبل تازه چون جهاز خانمش آشغالی بیش نبود. ولی خانم خودش همش لباس تکراری واسه چندسال پیش. نظرتون راجع ب همچین ادمی چیه ، اصن من چرا باید لباس پوشیدنای اون واسم مهمه باشه🤦♀️
اینجوری نباید میگفتی باید میگفتی چقدر تو بدبختی که سرت توزندگی و ک.... بقیه اس.
اخه الکی اومده بود فاز نصیحت و ما خوبیم برداره. میگف زن باید هنر داشته باشه این کارو کنه ووو بعدشم گف میدونم اخیی پدرت مرده واس همونی عصبی هستی بچتم دنیا اومده هی دعوا میکنی عب نداره یجور که حرصم گرف
خدایا امروز ۱۶مهر ۴۰۴ هست و من از همیشه بیشتر ناامیدم هروز که میگذره من ناامیدتر وسردرگم تر میشم،هرچقدر تلاش میکنم بیشتر از هدفم دور میشم دیگه از اطرافیان خجالت میکشم،خدایا در آستانه۳۰سالگیم و من بعد از گذشت ۱۱سال هنوز دست نکشیدم ایندفعه نیاز عمیق به نگاههات دارم دیگه بریدم ،الهی گاهی نگاهی😓
خب عزیز من دوری و دوستی، از خودت از زندگیت از هیچ چیزت بهش نگو، نزار بفهمه ، انقدر پروفایل بزاره خست ...
تازه شوهرش یه پروفایل گذاشته بود که پیرمرده داره موهای پیرزنشو شونه میزنه ، و روی دیوار عکس عروسی جوونیشون هس. این عکسو از موقعی گذاشته که من شوهرمو پای دادگاه کشوندم تا اینکه تونستم از خونه ننش دربیارمش. اینام میگن ینی ما خوبیییم ما باهم پیر میشیم ولی شما طلاق میگیری. چون حتی شوهرمو نمیذاشتن بیاد بچشو ببینه میگفتن زنتو طلاق بده ولی از اینجا نرو
تازه شوهرش یه پروفایل گذاشته بود که پیرمرده داره موهای پیرزنشو شونه میزنه ، و روی دیوار عکس عروسی جو ...
پس هر چقدر میتونی ازشون زندگی تو مخفی نگه دار، نزار راز زندگیت رو بفهمند، واسه خودت زندگی کن، فکر کن اصلا وجود ندارن، وقتی خودت برای آرامش خودت ارزش قائل نیستی توقع نداشته باش دیگران مراعاتت رو کنن
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃