2777
2789
عنوان

چرا جاریمو میبینم حرصی میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2127 بازدید | 93 پست
اینجوری نباید میگفتی باید میگفتی چقدر تو بدبختی که سرت توزندگی و ک.... بقیه اس.

اخه الکی اومده بود فاز نصیحت و ما خوبیم برداره. میگف زن باید هنر داشته باشه این کارو کنه ووو بعدشم گف میدونم اخیی پدرت مرده واس همونی عصبی هستی بچتم دنیا اومده هی دعوا میکنی عب نداره یجور که حرصم گرف

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها راهش اینه بشینی خوب بخونی قبول شی بسوزانیش پس این فکر را رو بنداز دور هدفتون بزار رو قبولی مصاح ...

بخدا نزدیک دنبا اومدن بچم بود ، هی زنگ میزد میگف پایان نامتو زودتر مینویسی یا بچت زودتر دنیا میاد😐

با شماره دیگه چک کردم وگرنه حتی بلاک هم نیستن

اصلا نگاه نکن بخاطر آرامش خودت، تو ذهنت بلاک کن، فکر کن اصلا وجود نداره، چرا چک میگنی که اینوقت شب بخاطرش حرص بخوری و تاپیک برنی

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
بگو شوهر تو چند سال باید کار کنه آشغال پاشغالای جهزیه تو رو عوض کنه خوشگل خانم کی وقت کنه واست لباس ...

چقد خوب بود حرفت😂🙀درسته ها دوس ندارم کسیو تخریب کنم ولی کسی که حدشو نمیشناسه باید جواب بگیره

چقد خوب بود حرفت😂🙀درسته ها دوس ندارم کسیو تخریب کنم ولی کسی که حدشو نمیشناسه باید جواب بگیره

ولش کن نگو بهش دلش میکنه

اگر چیزی میگه بخاطر عقده و کمبوده بجای اینکه فکر تلافی و تو دهنی زدن باشی تا میاد حرف بزنه وسط حرفش بپر با یکی دیگه صحبت کن تا حرفش قطع بشه

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

جاریتون هم شاغله؟

خدایا امروز ۱۶مهر ۴۰۴ هست و من از همیشه بیشتر ناامیدم هروز که میگذره من ناامیدتر وسردرگم تر میشم،هرچقدر تلاش میکنم بیشتر از هدفم دور میشم دیگه از اطرافیان خجالت میکشم،خدایا در آستانه۳۰سالگیم و من بعد از گذشت ۱۱سال هنوز دست نکشیدم ایندفعه نیاز عمیق به نگاههات دارم دیگه بریدم ،الهی گاهی نگاهی😓

خب عزیز من دوری و دوستی، از خودت از زندگیت از هیچ چیزت بهش نگو، نزار بفهمه ، انقدر پروفایل بزاره خست ...

تازه شوهرش یه پروفایل گذاشته بود که پیرمرده داره موهای پیرزنشو شونه میزنه ، و روی دیوار عکس عروسی جوونیشون هس. این عکسو از موقعی گذاشته که من شوهرمو پای دادگاه کشوندم تا اینکه تونستم از خونه ننش دربیارمش. اینام میگن ینی ما خوبیییم ما باهم پیر میشیم ولی شما طلاق میگیری. چون حتی شوهرمو نمیذاشتن بیاد بچشو ببینه میگفتن زنتو طلاق بده ولی از اینجا نرو

اسی زندگیت چطوره الان؟تاپیکاتو خوندم خیلی ناراحت شدم،رفتار شوهرت بهتر نشد؟الهی به حق همین شب کارت جو ...

ده روز خوبه یه روز بد درحد لالیگا. نمیدونم چی بگم امیدوارم بهتر شده هردومون زخمی هستیم از اتفاقای گذشته و اینکه الانم پرش میکنن عفریته ها

منم دعا میکنم ان شاالله شماهم حاجت روا بشین

تازه شوهرش یه پروفایل گذاشته بود که پیرمرده داره موهای پیرزنشو شونه میزنه ، و روی دیوار عکس عروسی جو ...

پس هر چقدر میتونی ازشون زندگی تو مخفی نگه دار، نزار راز زندگیت رو بفهمند، واسه خودت زندگی کن، فکر کن اصلا وجود ندارن، وقتی خودت برای آرامش خودت ارزش قائل نیستی توقع نداشته باش دیگران مراعاتت رو کنن

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ده روز خوبه یه روز بد درحد لالیگا. نمیدونم چی بگم امیدوارم بهتر شده هردومون زخمی هستیم از اتفاقای گذ ...

انشالله سربه راه میشه،زندگیتم آروممیشه،رفتار جاریت هم برات مهم نباشه،باطن زندگی آدما با انچه تو ویترین میگذارن فرق داره