2777
2789
عنوان

کی تو شب ارزو حاجت گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 28 پست
چشم حتما🌱🫂 عاشق ی پسری بودم گفتم خدایا هرجور شده اینو قسمت من کن دلم پیشش گیره ب حق فاطمه زهرا قسم ...

دست راستت رو سر من

و در نهایت در اولین آغوشی که فهمیده شوم ؛ زار زار اشک خواهم ریخت…..:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم حتما🌱🫂 عاشق ی پسری بودم گفتم خدایا هرجور شده اینو قسمت من کن دلم پیشش گیره ب حق فاطمه زهرا قسم ...

مرسی گلم 🥰اخعی عزیزم چه قشنگ🥹 منم امیدوار شدم

سر بیس روز نامزد کردین یا ازدواج؟

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️

مرسی گلم 🥰اخعی عزیزم چه قشنگ🥹 منم امیدوار شدمسر بیس روز نامزد کردین یا ازدواج؟

فداتشم

امیدوار باش گلم میشه همون طوری ک میخاین

نامزد صیغه و اینا دیک ما نامزد یعنی قطعی

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

فداتشم امیدوار باش گلم میشه همون طوری ک میخاین نامزد صیغه و اینا دیک ما نامزد یعنی قطعی

قربونت باشه عزیزم ایشالا سایش همیشه بالا سرت باشه

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️

قربونت باشه عزیزم ایشالا سایش همیشه بالا سرت باشه

فداتشم مهربون

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

منم عاشق پسری ام 🫠میشه برا منم دعا کنی

چشم انشالله بهس برسی و بهترنیارو باهم تحربه کنین🫂🥹🌱

هر چی هست بدجوری خستم هر مدل گفتن دعا کردم اما دریغ از اجابت.

فرکانست پایین دیگ رو خستگی و افسردگی هستی. منم این جوری بودم الان تو درمان هستم .

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
من که سالهاست دعا کردم و برآورده نشده دیگه اعتقادی بهش ندارم🥺

دقیقا منم همینم به دعا تو شبای خاص باوری ندارم

اگه ام دعام برآورده شده اتفاق بدتری افتاده

کلا به دعا اعتقاد قلبیم رو از دست دادم