2777
2789
عنوان

جوجه کباب

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 20 پست

جوجه رو با نمک و ادویه و زعفران کاملا آغشته کن و بذار یخچال بعد یک الی دو ساعت مقداری روغن مایع بزن و کاملا آغشته بشه روغن ها به تکه های مرغ بعد آبلیمو و پیاز خرد شده رو بهش اضافه کن میتونی از چند تکه سیر یا فلفل دلمه هم استفاده کنی باعث میشه مرغ بوی بدی نده. در نهایت هم در ظرف رو با سلفون یا... بپوشون. چند ساعت استراحت کنه. هر چی بیشتر بمونه خوش طعم تر میشه. 

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاز نمک زعفرون 

سس مایونز میزنم حسابی چرب میشه موقع پخت اصلا خشک نمیشه نرم میشه و چرب 😋😋😋

اصلااااااااااا ابلیمو نزنید چون مثل چوب خشک میشه 

👼پسرم تاج سرم 👼
من یه بار درست کردم خوب شد 😁😁نمک فلفل زعفرون آبلمیو.سس مایونز سفید زیاد .دو قاشق ماست...خیلی خوشمز ...

یادم رفت .پیاز خلال.سیر.فلفل دلمه....قبل کباب کردن هم لیمو تازه میچکونم 😁😁😁😁

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊

عزیزم اول باید با روغن مایع کاور کنی

چون آبلیمو سفت میکنه بعد پیاز ک رنده شده ابشو میگیری میریزی روش، چون رنده شده میچسبه به جوجه ها، بد میشه فقط آب پیاز،آبلیمو،نمک فلفل قرمز و سیاه،زردچوبه، فلفل دلمه،  سس مایونز، ماست،یکم کره،خامه،زعفران دم کرده، میریزی روش ی برگ بو هم بنداز، 

یعنی عالی میشه از خوردنش سیر نمیشی،آخر ک جوجه ها رو سیخ کشیدی با فرچه زعفران میزنی به مرغا ک خوش رنگ بشن بعد هم کباب میکنی