نیازمند کمک شده. دلم نمیاد کمک نکنم از طرفی دلم نمیاد کمک کنم. عذاب وجدان دارم. شاید امتحان من با ...
بله امتحان است برای شما قطعا
اونارو ول کن بخاطر خدا کمک کن
اون آثاری که گفتم واس شما مترتب میشه
فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
من کلی پاسخ میدم ظالم در دنیا قطعا تقاص پس میدهد منتها ممکنه ما نبینیم در اخرت هم عذاب اخروی خواهد ...
سلام وقتتون بخیر
دیدم صحبتاتون معنویه به دلم نشست راستش من زیاد اطلاعات درمورد امامان ندارم بااینکه نمازخونم این منو به شدت عذاب میده از کسم نمتونم بپرسم وهمیشه عذاب وجدان دارم میتون رو شما حساب کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام وقتتون بخیر دیدم صحبتاتون معنویه به دلم نشست راستش من زیاد اطلاعات درمورد امامان ندارم بااینکه ...
سلام عاقبت بخیر
در خدمتون هستم
هر سوالی بود بپرسید
فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد