2777
2789
عنوان

✨شروع چله کشوری دعای عهد واستغفار از امروز پنج دی تا نیمه شعبان ✨

| مشاهده متن کامل بحث + 17009 بازدید | 2527 پست
🌺🌸بسم الله الرّحمان الرّحیم🌸🌺حضرت مهدی (عج) می فرمایند:برای تعجیل در فرج بسیار دعا کنید، که فرج ...

ممنونم آجی تگ کردی.التماس دعا ازشما وهمه دوستان درتاپیک واسه ازدواجم فاطمه ام

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون عزیز دلم 🫂🌷 التماس دعا براى حاجت رواییم

سودا جان الهی حاجتت ختم به خیر بشه بیمارتون بحق بیمار

دشت کربلا شفا بگیرن و اجر صبوریتو بگیری عزیزم

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

عاشق این حدیثم :

امام صادق(ع)

اگر مومن می دانست پاداش مصیبت و گرفتاری هایش چقدر است، آرزو می کرد در دنیا با قیچی تکه تکه می شد.✨️

لَو یَعلَمُ المُومِنُ مَا لَهُ مِنَ الاَجرِ فِی المَصَائِبِ لَتَمَنَی اَنَهُ قُرَضَ بِالمَقَارِیضُ. کافی، ج2،ص255

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

ممنونم آجی تگ کردی.التماس دعا ازشما وهمه دوستان درتاپیک واسه ازدواجم فاطمه ام

سلام فاطمه جوون بازم توکلت بر خدا و مصلحت و حکمتش

هر چه خیره برات پیش بیاد

الهی حاجت شرعی و بر حقت روا بشه

و همسر خوب و پاکی نصیبت بشه من که روسیام از امام

حی زمانه که مستجاب الدعاء هستن میخوایم ویژه دعاتون

کنن

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
ممنونم

🌹

🌺🌸بسم الله الرّحمان الرّحیم🌸🌺حضرت مهدی (عج) می فرمایند:برای تعجیل در فرج بسیار دعا کنید، که فرج ...

ممنون گلم 🌹

انشاءالله 🤲

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
🌸بسم الله الرّحمان الرّحیم🌸🌺🌺🌸حضرت مهدی (عج) می فرمایند:🌸🌺برای تعجیل در فرج بسیار دعا کنید، ک ...

یا امام زمان توی این چهل روز چیا که نشد💔🥲✅

هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران نمیتوانند تفاوت را تشخیص بدهند...

✔️❤️❤️

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

سلام .دعاهاتون مقبول درگاه حق

✔امروز هم دعای عهد قرائت شد

🔴امام سجاد (ع) فرمودند

《من ثبت علی ولایتنا فی غیبه قائمنااعطاه الله اجره الف الشهید المثل شهدا بدر و احد》

☆کسی که در زمان غیبت قائم ما بر ولایتمان ثابت و استوار بماند خداوند پاداش هزار شهید مثل شهدای جنگ بدرو احد رابه او عطا میکند.

ان شا الله که ما در این راه حق ثابت قدم و استوار بمانیم.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.