بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچ پس اندازی از طلا بهتر نیست کار خوبی کردی مبارکت باشه
چی خریدی
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
کوچیکترین پولیم دستم بیاد فوری میگم بریم طلا بخریم حتی اگه شده یه گرم
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
شوهرم گفت بیا یه النگو بگیر بعدا بیشترش می کنیم . من گوش ندادم و دستبند کارتیر گرفتم . الان مث بز پش ...
اتفاقا منم برای النگو رفتم ولی مامانم نذاشت گفت النگو برای سن بالاهاست ولی دلم پیش النگوئه😂
شدن که میشه کلا گفتم وگرنه ۳ گرم طلا باید بشه ۵۰ میلیون؟؟؟ خنده داره . از بس سود و اجرت و مالیات بهمان میکشن کم خودش گرونه . خریدی مبارکت باشه استفاده کن لذت ببر