2777
2789
عنوان

روانپزشک توی نوجوونی

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 70 پست
دارو کمکت میکنه ولی باید تابوی کنکرو تو ذهنت بشکنی شد شد نشد برو یه هنر یاد بگیر اگر ۱۰۰ ذهنتو بزاری ...

همین الآنم کلی مریض شدم...حداقل هفته ای دوبار بیمارستان چون فشارم دائما پایین یا بالاعه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر خوب الان سنی نداری که بخوای با دارو شرایطت رو کنترل کنی.این داروها خیلیاشون عوارض دارن و اعتیاد ...

نمیدونم واقعا

ولی برا کنکورمم که شده میخوام بخونم

وسواس گرفتم

کارایی که انجام میدم یادم میاره

عوارضش قرص از اینا بیشتره؟

عزیزم منو بگو که کنکوری ام و نوزده سالمه و روزی پنج تا قرص افسردگی و دوتا قرص خواب میخورم

استرست کم شده؟توصیه میکنی؟من واقعا حالم خوب نیست

بقیه میگن تلقین میکنی ولی واقعا اینجوری نیست

تنها پناهم خوابه

اینکه مامانمم استرس شدید داره و دارو میخورهممکنه برا منم ارثی باشه؟ممنون از پاسخگویی عزیزم♥️من چون س ...

ممکنه ولی برای شما ارثی نیست

خانم ها بیشتر در معرض استرس هستن

منم زمان کنکورم حال روحی داغونی داشتم استرس شدید حتی پنیک اتک ولی با دارو یکم بهتر شدم

خیلیییی مهمه که با اعتقاد بخوری با خودت بگو قرار حالم خوب بشه

.

من نمیتونمجدیدا جیغ میزنم،کتابامو پاره میکنم،بدنم سوزن سوزن میشه و با همه دعوا میکنم و خواهر یا براد ...

مشکلت یکم جدی تر هست کلم پس برو مشاوره

میشه واسه حاجتای تو دلم یه صلوات بفرستی؟🌹🌸🙂

تحت نظر روانشناس باید باشی چاره ایی نداریبعد میتونه دکتر داخلی دارو در حد کلردیازپوکساید و... با پیگ ...

آهان

مرسی♥️و اینکه من استرسم ناشی از کنکور نیست از بچگی خیلی ترسو استرسی و گوشه گیری بودم

روانشناس رفتم و گفت استرس ابعاد زیادی از زندگیتو درگیر کرده

ببین برو بگیر به خود طرفم بگو برات عوارضشو بگه تهش اگه دیدی بهت نمیخوره بگو یه قرصه دیگه بده یا روش ...

آهان

ی ذره اسم روانپزشک استرس میده بهم

مامانمم خودش میره ولی خیلی گارد داره که منو ببره

آهانمرسی♥️و اینکه من استرسم ناشی از کنکور نیست از بچگی خیلی ترسو استرسی و گوشه گیری بودمروانشناس رفت ...

روانشناست رو عوض کن

و خیلی تو انتخابش وسواس به خرج بده

راستشم بگم

با یکی دو بار رفتن اتفاقی نمیوفته

باید جلسات رو مرتب بری

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥