2777
2789
عنوان

یعنی چی نمیذاری کسی بهت نزدیک بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 24 پست
شاید دختر سر سنگینی هستی که متاسفانه الان پسرا دیگه دختر خوب نمیپسندن

دقیقا

ببخشید ولی خرابا شانس دارن مصداق بارزیه ک بلانسبت شما ولی میتونید کمی از رفتاراشون تقلید کنید مثل ناز و عشوه

چندبار بری تو رابطه یادمیگیری چ رفتاری کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو حتما اینقدر زشت و بدریخت هستی که واست تا الان اتفاق نیفتاده 😁 وگرنه الانم دختر خوشگل ببینن پیش م ...

آخه تیکه انداختن دیگه واقعا نیست

منم منظورم عشق و عاشقیه

تیکه به چه کارم میاد. خواستگار سنتی هم نمیخوام. میخوام عاشقم بشن

شاید موقعیتت خوبه میگن پیشنهاد بدیم نکه جواب رد بده

دوستی به چه درد میخوره دختر خوب؟!!!

بگو هزار نفر عاشقم شدن ولی هیچکدوم حاضر نیست رسمی کنه فایده ش چیه؟!!

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚)

آخه تیکه انداختن دیگه واقعا نیست منم منظورم عشق و عاشقیه تیکه به چه کارم میاد. خواستگار سنتی هم نمیخ ...

دیگه دختری که خواستنی و خوشگل باشه تیکه و مزاحمت همه چی براش پیش میاد

شما وقتی یه درخواست ساده نداری میخوای یکی بیاد عاشقت بشه ؟

لایک نکنید 🙏

شاید موقعیتت خوبه میگن پیشنهاد بدیم نکه جواب رد بده دوستی به چه درد میخوره دختر خوب؟!!!بگو هزار نفر ...

همکارام و همکلاسیام موقعیتشون خوبه

نه عزیزم به اینا نیست، فکر کنم جذابیتهای زنانه ندارم

دقیقا ببخشید ولی خرابا شانس دارن مصداق بارزیه ک بلانسبت شما ولی میتونید کمی از رفتاراشون تقلید کنید ...

دقیقا همین خانومی تا الان هیشکی بهش تیکه هم ننداخته کافیه بره خودشو پلنگ کنه دو تا دکمه باز بذاره هزار تا عاشق پیدا میشه

دیگه دختری که خواستنی و خوشگل باشه تیکه و مزاحمت همه چی براش پیش میاد شما وقتی یه درخواست ساده نداری ...

من ادعای خوشگلی نکردم. ولی دیدم اونایی که قیافه خوبی هم نداشتن کلی کشته مرده داشتن.

شما هرکی رو دیدی ازدواج کرده و پارتنر داره خوشگل بوده🫥 اکثر آدما زشت و معمولی ان ولی پارتنر دارن

تو حتما اینقدر زشت و بدریخت هستی که واست تا الان اتفاق نیفتاده 😁 وگرنه الانم دختر خوشگل ببینن پیش م ...

تو فکر کن من زشتم ولی جایی که تو زندگی میکنی مطمئن باش فرهنگش تو 15 سال پیش گیر کرده که پسراش به دختراش تیکه بندازن