2777
2789
وااایییی نگو یه بار یکی گفت انسانیا که فقط میشینن شعر و قصه میخونن...میخواستم جرش بدم یعنی🥲

بابا گوه خوردمممم غلط کردمممم

من نمیدونستم چه خبره،میدونستم سخته ولی نمیدونستم سختیش چجوریه،،،که الان تا عمق وجود درکشکردم💔😭🤦😂

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا گوه خوردمممم غلط کردمممممن نمیدونستم چه خبره،میدونستم سخته ولی نمیدونستم سختیش چجوریه،،،که الان ...

بدبختی اینه ۹۰درصد مملکت نمیدونن سخته...باز اگه بدونن و درک کنن آدم اینقدر عذاب نمیکشه💔

مثلا همه فکر میکنن یه لیسانس ریاضی حتما از یه دکترای ادبیات باهوشتره و به همین ترتیب.....🤕

بدبختی اینه ۹۰درصد مملکت نمیدونن سخته...باز اگه بدونن و درک کنن آدم اینقدر عذاب نمیکشه💔مثلا همه فکر ...

دقیقااا بابا خودمم همینههه

میگه خوبه باز ریاضی فیزیک نیستی انقد غر میزنییی انسانی چی دارههه مگههه،فنون چیه آخه تو فسزیک ندیدس بفهمی سخت چیه...

واییی کفری میشم بخدا

زیر بنای مملکت انسانیهههه چرا نمیفهمه کسی

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
تاریخ رو بذاریم جلو همونا که اینو گفتن ببینیم چی میگن

تاریخ و فلسفه و منطق همه اش سخته خدایی حتی همون نقد و نظریه ادبی برای ادبیاتیا... تازه طرف مثلا تحصیل کرده بود داره دکترای جنین شناسی میخونه اینطوری میگفت...خیلی دردناکه واقعا💔

اصلا انگیزه میمونه واسه آدم🤕

ولی آخه تجربی هم جز دو سه تا رشتش رشته های آنچنان خوبی نداره ...تازه اصلا نمیشه قبول شد 😂

اره واقعا تجربی واقعا درس خوندن زیاد میخواد

اما انسانی که اصلا بازار کارش خیلی عجیبه

به جز فرهنگیان و رشته های مالی دیگه بازار کارشون خیلی داغونه