_hnieh_ مدیر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 21089 عنوان بیاین نظر بدین راجب خواستگارم | مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 19 پست ۲۶ ساله کارگر شرکت شیشه فوق دیپلم و در حال ارتقا تحصیلی سربازی رفته یه واحد آپارتمان با کمک خانواده گرفته ماشین نداره حقوق۱۷ ملیون 1404/10/04 | 18:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_hnieh_ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 21089 توام شاغلی میخرید باهمدرسشو اگه ادامه بده میتونه کارمند اینا شه؟رشتش چیه فوق دیپلم برق داره من نمیخوام بعد از ازدواج برم سر کار
sanammmyqwoo عضویت: 1402/07/01 تعداد پست: 3119 فوق دیپلم برق داره من نمیخوام بعد از ازدواج برم سر کار خب اینجوری سخت میشهصبر کن شاید خواستگار بهتر اومد کاربری دست چند نفره
عجله عضویت: 1404/03/10 تعداد پست: 929 ۲۱ دانشجو شاغل خب هنوز خیلی جا داری ایشونم اصلا موقعیت خوبی نداره درضمن۶ . ۵ هم از شما بزرگتره بنظرم ممکنه بعدا پشیمون بشی که چرا قبولش کردم...کارگر ؟بعدا ارتقاع شغلی چیزی پیدا نمیکنه؟ دل به دریا زده ای. پهنه سراب است نرو برف و کولاک زده راه خراب است نرو...
_hnieh_ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 21089 خب هنوز خیلی جا داری ایشونم اصلا موقعیت خوبی نداره درضمن۶ . ۵ هم از شما بزرگتره بنظرم ممکنه بعدا پشی ... من با این تفاوت سنی مشکلی ندارم اتفاقا ایده الم ترفیع هم داره درس میخونه مدرکش و ببره بالا احتمال زیاد هم از نظر شغلی بره بالا
عجله عضویت: 1404/03/10 تعداد پست: 929 من با این تفاوت سنی مشکلی ندارم اتفاقا ایده الم ترفیع هم داره درس میخونه مدرکش و ببره بالا احتمال زی ... ولی خودت ۲۳ به بالا ازدواج کن میتونی تا اون موقع باهاش آشنا بشی دل به دریا زده ای. پهنه سراب است نرو برف و کولاک زده راه خراب است نرو...