nisjjsbgviejksj مدیر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 4401 عنوان 65 کیلو زیاده❓ | مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 42 پست با صد ۱۶۲ دیگ انگیزمو وایه لاغری از دست دادم😣😣😣 وزن اولیه ۷۵ 🎀 وزن فعلی ۶۴/۷ 🩵 هدف ۵۸💄 1404/10/04 | 17:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق_به_بشریت عضویت: 1404/09/03 تعداد پست: 2154 من فقط یکی میخوام که همش بهم سرکوفت بزنه بگه کم بخور.قبلا که کزنم زیاد بود همه میگفتن نخور من تو ۳ما ... وعده های غذایی رو کامل بخور.هر وقت هم میان وعده گرسنه شد شیر یا خرما یا میوه بخور.
دخی__آذرماهی عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 1074 غذاتو بخور کامل.روغن کم بخور.فقط شیرینی جات زیاد چاق میکنه.غذا بخور تا سیر بشی،اونوقت دیگه طرف شیرین ... اگه منظورت شیرینی قنادی که ماهی یه بار نهایت دوبار قسمت بشه اونم بیشتر از یدونه نمیخورم.چای ام با نصف قند میخورم.غذا ام همشون با روغن درست میشن چیکار کنم.🙂 گرچه همه چیز میگذره...اما ادم تا همیشه برای برخی اتفاقات غمگین می ماند🙂
دخی__آذرماهی عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 1074 وعده های غذایی رو کامل بخور.هر وقت هم میان وعده گرسنه شد شیر یا خرما یا میوه بخور. یه ماه بود هرشب شیر میخوردم واسه همین یک کیلو اضافه کردمچند روزه دیگه نمیخورم گرچه همه چیز میگذره...اما ادم تا همیشه برای برخی اتفاقات غمگین می ماند🙂
عشق_به_بشریت عضویت: 1404/09/03 تعداد پست: 2154 اگه منظورت شیرینی قنادی که ماهی یه بار نهایت دوبار قسمت بشه اونم بیشتر از یدونه نمیخورم.چای ام با نص ... شیرینی جات منظورم قند،نوشابه،کیک هست.بیسکوییت ساقه طلایی جایگزین اینا بکن یا خرما.پن نتیجه گرفتم.گرسنگی اصلا به خودم نمیدم.
عشق_به_بشریت عضویت: 1404/09/03 تعداد پست: 2154 یه ماه بود هرشب شیر میخوردم واسه همین یک کیلو اضافه کردمچند روزه دیگه نمیخورم من با شیر چاق نشدم.شاید بدن ها با هم فرق داره
دخی__آذرماهی عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 1074 شیرینی جات منظورم قند،نوشابه،کیک هست.بیسکوییت ساقه طلایی جایگزین اینا بکن یا خرما.پن نتیجه گرفتم.گرس ... من دوسال پیش رژیم گرفتم با کرفس عالی بود اصلا گرسنه نمی موندم اما الان فقط ارده ندارم.همش تقصیر خودمه.دکتر گفته به خاطر مشکل پام باید کلی لاغر کنم اما نمیشه که نمیشه گرچه همه چیز میگذره...اما ادم تا همیشه برای برخی اتفاقات غمگین می ماند🙂
عشق_به_بشریت عضویت: 1404/09/03 تعداد پست: 2154 یه ماه بود هرشب شیر میخوردم واسه همین یک کیلو اضافه کردمچند روزه دیگه نمیخورم من شیرینی جات و ۹۰ درصد گذاشتم کنار.
دخی__آذرماهی عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 1074 من با شیر چاق نشدم.شاید بدن ها با هم فرق داره البته اینم بگم من شیر طبیعی میخورم گرچه همه چیز میگذره...اما ادم تا همیشه برای برخی اتفاقات غمگین می ماند🙂
عشق_به_بشریت عضویت: 1404/09/03 تعداد پست: 2154 من دوسال پیش رژیم گرفتم با کرفس عالی بود اصلا گرسنه نمی موندم اما الان فقط ارده ندارم.همش تقصیر خودم ... آب کرفس؟
دخی__آذرماهی عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 1074 من شیرینی جات و ۹۰ درصد گذاشتم کنار. من میشه گفت ۵۰ گذاشتم گرچه همه چیز میگذره...اما ادم تا همیشه برای برخی اتفاقات غمگین می ماند🙂
دخی__آذرماهی عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 1074 آب کرفس؟ نه عزیزم برنامه کرفس گرچه همه چیز میگذره...اما ادم تا همیشه برای برخی اتفاقات غمگین می ماند🙂
عشق_به_بشریت عضویت: 1404/09/03 تعداد پست: 2154 نه عزیزم برنامه کرفس امیدوارم شرایطش جور شه ادامه بدی.لاغری اعتماد به نفس میاره
دخی__آذرماهی عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 1074 امیدوارم شرایطش جور شه ادامه بدی.لاغری اعتماد به نفس میاره اره خیلی زیاااااد گرچه همه چیز میگذره...اما ادم تا همیشه برای برخی اتفاقات غمگین می ماند🙂