2777
2789

باز کی تو رو گردن نگرفت اومدی تاپیک زدی

silenbutterfly ام اگه دیدید با این کاربری پیام میدم یعنی تعلیق شدم 🥲 به نام خداوند رنگین کمان🖤💔 جملبه قشنگیه نه ؟ ولی بوی خون تو این روزا به لر بودنم بیشتر مینازم🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا بخون پیامشو😂 بنده خدا داره میگه دخترا اگه از پسری خوششون نیاد میگن قیافتو تو اینه دیدی که به ...

اها 😂😂

حواسم نبود😶

silenbutterfly ام اگه دیدید با این کاربری پیام میدم یعنی تعلیق شدم 🥲 به نام خداوند رنگین کمان🖤💔 جملبه قشنگیه نه ؟ ولی بوی خون تو این روزا به لر بودنم بیشتر مینازم🤍

به عنوان یه دختر درصورتی جذب یه مرد میشم که فوق العاده مودب باشه مردای بددهن خیلی حال بهم زنن،،سنگین باشه همیشه تو هرجایی نشینه لودگی کنه،،جنتلمن باشه،،و مورد اخر اعتماد بنفس بعضی مردا جدی جدی منتظرن دختر پیش قدم شه و پیشنهاد بده😐😂

اگه از کسی خوشت میاد اول سعی کن یکم توجهشو جلب کنی با رفتار و شخصیتت ، بعد خیلی متشخصانه برو جلو و بهش ابراز علاقه کن

🕳

دقیقاً

این همونی نیست یه اکانت دیگه داشت؟

یه معلوم الحال بود یکی در میون تاپیک میزد من خیلی خوبم پولدارم خوش تیپم قدم بلنده ولی نمیخوام ازدواج کنم بعد تاپیک بعدی میگفت کسی منو نمیخواد

عزیزان به این کاربر توجه نکنید به مرد هول که به اکثرا خانم ها با کاربری های مختلفش درخواست داده و توهین کرده

این همونی نیست یه اکانت دیگه داشت؟ یه معلوم الحال بود یکی در میون تاپیک میزد من خیلی خوبم پولدارم ...

دقیقااااا خودشه اسمش هم حسینه

این همونی نیست یه اکانت دیگه داشت؟ یه معلوم الحال بود یکی در میون تاپیک میزد من خیلی خوبم پولدارم خو ...

آره خودشه

کاربری قبلیش رو دادم نی نی یار

یه کاربری دیگه داشت که اونم امروز تعلیق شده حالا با این اومده😤

خستم ع جماعت زنده کش مرده پرست 💔😅

هوف این مردا یه جا رو برای ما امن نمیذارن

دقیقا معلوم نیست چند تا کاربری داره