2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون پیش دبستانی ان

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر ما رو معلما دراوردن از بس غر میزنن با بچه کار کنین. فقط معلم ورزشش غر نمیزنه. واقعا نمیدونم اینه ...

وای چخبره!!! معلما؟؟ مگه چندتا معلم داره؟

خدایی من اعصابم نمیکشه پیش دبستانی بخواد انقد بابچه کاربشه وبهش فشار بیاد

مگه میخوان نخبه پرورری کنن چخبره

شما اعتراض نمیکنین؟؟

به ماهم میگن منتها ملایم ولی من حوصله ی همونم ندارم فکرمیکردم پیش دبستانی ساده تر باشه

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوبه که خوشحال باش

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
مثلا داخل دفتر شطرنجی دو تا آبی یکی سفید یکی قرمز

اها اینطوری عزیزمم

اره این جزء ساده ترین چیزاییه که مربی دخترم میده😂

الگورو کلاس اول دارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دولتی میره دخترم البته ده تومن تابحال هزینه کردم.چهارتا کتاب دارن.هفته ای ۷تاکاربرگ چاپ میکنیم رنگ کنن باقیچی کنن کاردستی درس کنن.نقاشی وخمیر بازی هم دارن.حفظ سوره اجبار نیست هرروز تکرار میکنن هرکی یاد گرفت.هرمناسبت یه شعر که مدرسه کار میکنن و چون هرروز تکرار میشه بچه یاد میگیره.تو خونه کاری ندارن.کلا صحبتشون اینه هیچ سخت گیری نکن فقط بزار بامحیط اشنا بشه

وای چخبره!!! معلما؟؟ مگه چندتا معلم داره؟خدایی من اعصابم نمیکشه پیش دبستانی بخواد انقد بابچه کاربشه ...

هفت تا معلم دارن. یکی معلم اصلی یکی واسه ریاضی، ورزش، کتابخوانی، موسیقی، تکنولوژی،هنر. برنامه مدرسه س اعتراض کنیم میگن نیارش. من کاری ندارم چکار میکنن منتها خودشون تو مدرسه کارشونو بکنن پدر مادر بچه پنج ساله رو درگیر نکنن.

اخه به بچه اجبار میکنم یادبگیره یجوریه

نگران نباش هیچ جوری نیست اگه یاد میگیره مطمئن باش کشش رو داره

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
من دولتی میره دخترم البته ده تومن تابحال هزینه کردم.چهارتا کتاب دارن.هفته ای ۷تاکاربرگ چاپ میکنیم رن ...

اره دختر منم اینطوریه بااین تفاوت که یخورده اجبار بیشتری روی حفظ سوره و شعرا دارن

این یکم سختش میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نگران نباش هیچ جوری نیست اگه یاد میگیره مطمئن باش کشش رو داره

نه دیگه بااجبار من یادمیگیره یه حالتی مجبور میشه

من نمیخوام تحت فشار بذارمش اینطوری روح وروانش آسیب میبینه🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه دیگه بااجبار من یادمیگیره یه حالتی مجبور میشهمن نمیخوام تحت فشار بذارمش اینطوری روح وروانش آسیب م ...

اجبارش نکن بزار هر کدوم رو تونست انجام بده

هفت تا معلم دارن. یکی معلم اصلی یکی واسه ریاضی، ورزش، کتابخوانی، موسیقی، تکنولوژی،هنر. برنامه مدرسه ...

خب جایی که بردی لولش بالاست عزیزم🫠طبیعیه این سختگیریا تاحدی

ولی باز پیش دبستانی نباید هیچ اجباری توش باشه بچه ها زده میشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40