2777
2789
عنوان

استخدام آموزش و پرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 18 پست
سلام آقا من رفتم سایتش ک تمدید نشده بود چرا چیزی که درست نیست رو میزارین ؟

سلام. بنده مطالبی که در اخبار استخدامی است اینجا پست میکنم شاید بدرد یه بنده خدایی بخورد .از خودم چیزی در نمیآرم .خودم سایت نگاه کردم سر جاش هست .جايگاه اونو نمیدونید .پیش کافی نت میرفتید

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم جواب میدین لطفا؟

سوالات طبق منابع اعلامی هست و میفروشند .رایگان هم تا حدودی هست

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

2790
2778
2791
2779
2792