تا الان چیزی نتونستی بخونی از این بعد بخون باور کن سال بعد این موقع پشیمون میشی که چرا نخوندی
جوش بد نیس حتی تو اگه دانشگاه تهرانم باشی اگه خودت نری دنبال حرفه ات مطمین باش که موفق نخواهی شد حتی اگه تو بهترین دانشگاهم باشی باید خودت یرا خودت کاری بکنی
جوش خوبه من راضیم با توجه به اینکه رشته من طوری هست که فقط تدریس استاد کافی نیس باید فراتر از اون باشه معلوماتم من مشکلی ندارم ولی قطعا اگه پارسال نمیخوندم و برای آزاد قانع میشدم الان پشیمون بودم
من تمام توانمو گذاشتم من تمرکزم رو دولتی بود دولتی شهر خودم که نشد و اخرین راهم آزاد بود و چون همه راه ها رو رفتم و نشد پس انتخاب عاقلانه من آزاد بود پس هیچ وقتم پشیمون نمیشم ازش ولی اگه نمیخوندم و همینطوری میرفتم صد در صد پشیمون میشدم همونطور که خیلیا میگن کاش میخوندیم و آزاد نمی اومدیم چرا؟ چون فک میکنن کم کاری کردن اگه میخوندن دولتی بودن و متحمل پرداخت شهریه نمیشدن چون فک میکنن اگه دولتی بودن سوادشون بیشتر بود در حالیکه اینطور نیس
مطمین باش اگه نخونی و سال بعد بری آزاد هیج حتی اگه دانشگاه آزاد تهرانم باشه راضی نمیشی چون میتونستی راه های بهتر از اونم داشنه یاشی ولی اگه تو این مدت تمام تلاشتو بکنی و نشه و آخر بری آزاد اون موقع دیگه هیچ حسرت و نارضایتی ای تو دلت نمی مونه