2777
2789
عنوان

شهریه دانشگاه آزاد چقدره 🌚🌚🌚🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 29 پست
حسابداری نیستم روانمولی تو دانشگاه ما اکثرا رنج قیمت های یکی هستنمیشه گف چقد قراره بشه بستگی به تعدا ...

کل روزم شده فکر کردن به شهریه :)

خدا کنه تا سال بعد بیشتر از بیست نشه ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چند واحد برداشتید؟

ترم ۱ رو خودشون انتخای واحد میکنن بستگی داره به دانشگاه تون کا چقد برداره من ۱۷ واحدم ۱۷ واحد ۱۳ تومن جمعا

ولی بخوای ۱۸ ۱۹ یا ۲۰ واحد باشی میره تو ۱۵ تومن

دانشجو🧠

هر ترم تا چند واحد میشه برداشت ؟

هر چقد بخوای سقف انتخاب واحد ۲۴ تاس

ولی عموما نمیذارن ۲۴ تا برداری چون ۲۴ تا برداری زودتر از ترم ۶ فارغالتحصیل میشی و زودتر از ترم ۷ نمیذارن فارغالتحصیل بشی و مشکل میشه عموما دانشگاه های ازاد اینطورین

دانشجو🧠

هر چقد بخوای سقف انتخاب واحد ۲۴ تاسولی عموما نمیذارن ۲۴ تا برداری چون ۲۴ تا برداری زودتر از ترم ۶ فا ...

بعد ببخشید یه سوال دیگه هم بپرسم

شما دانشگاه تهران میرید ؟ یا یه شهر دیگس؟

بعد ببخشید یه سوال دیگه هم بپرسمشما دانشگاه تهران میرید ؟ یا یه شهر دیگس؟

اگه کنکوری هستی از الان تمرکزتو بذار دولتی قبول بشی به آزاد قانع نشو

من رتبه ام ۴۲۰۰ بود روانشناسی دولتی اوردم ولی چون شهر کوچیک و دور بود آزاد شهر خودمون بهنر از اون بود نرفتم

از همین الان به آزاد قانع نباش

دانشجو🧠

اگه کنکوری هستی از الان تمرکزتو بذار دولتی قبول بشی به آزاد قانع نشومن رتبه ام ۴۲۰۰ بود روانشناسی دو ...

من رشتم تجربیه

تا الان چیزی نتونستم بخونم

شما الان دانشگاه آزاد میرید ما راضی هستید ؟ یعنی جوش بده ؟

من رشتم تجربیه تا الان چیزی نتونستم بخونم شما الان دانشگاه آزاد میرید ما راضی هستید ؟ یعنی جوش بده ؟

تا الان چیزی نتونستی بخونی از این بعد بخون باور کن سال بعد این موقع پشیمون میشی که چرا نخوندی

جوش بد نیس حتی تو اگه دانشگاه تهرانم باشی اگه خودت نری دنبال حرفه ات مطمین باش که موفق نخواهی شد حتی اگه تو بهترین دانشگاهم باشی باید خودت یرا خودت کاری بکنی

جوش خوبه من راضیم با توجه به اینکه رشته من طوری هست که فقط تدریس استاد کافی نیس باید فراتر از اون باشه معلوماتم من مشکلی ندارم ولی قطعا اگه پارسال نمیخوندم و برای آزاد قانع میشدم الان پشیمون بودم

من تمام توانمو گذاشتم من تمرکزم رو دولتی بود دولتی شهر خودم که نشد و اخرین راهم آزاد بود و چون همه راه ها رو رفتم و نشد پس انتخاب عاقلانه من آزاد بود پس هیچ وقتم پشیمون نمیشم ازش ولی اگه نمیخوندم و همینطوری میرفتم صد در صد پشیمون میشدم همونطور که خیلیا میگن کاش میخوندیم و آزاد نمی اومدیم چرا؟ چون فک میکنن کم کاری کردن اگه میخوندن دولتی بودن و متحمل پرداخت شهریه نمیشدن چون فک میکنن اگه دولتی بودن سوادشون بیشتر بود در حالیکه اینطور نیس

مطمین باش اگه نخونی و سال بعد بری آزاد هیج حتی اگه دانشگاه آزاد تهرانم باشه راضی نمیشی چون میتونستی راه های بهتر از اونم داشنه یاشی ولی اگه تو این مدت تمام تلاشتو بکنی و نشه و آخر بری آزاد اون موقع دیگه هیچ حسرت و نارضایتی ای تو دلت نمی مونه

دانشجو🧠