2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفانه همه چی گرون میشه 🥲

☹️☹️

البته طلا هر ساله از بعد عید کاهش کمی داره تا محرم اینا، احتمالش هست سال بعد هم اینطور باشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همه ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

مگه گوش میکنه زبونم مو در آورد فایده نداشت میگه خونه که هست خرجم دارم میدم اصلا اهل ریسک نیست ترسو😐

چه ریسکی عالم آدم میدونن هر روز جنس میره بالا فقط زحمت خودشو بیشتر میکنه میتونست راحت جلو بیفته

صعود طلا در بلند مدت نسبت به امسال تا سال بعد روند زیادی داره در صورتی که خونه نهپیشنهاد میشه سال بع ...

به نظرتون اردیبهشت چند میشه طلا؟

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
آخه قیمت خونه سه سالی راکد صددر صد تورم روش اثر میزاره تازه همیشه میگن چیزی که راکد رو یعنی وقتشه بخ ...

حرف شما کاملا درسته. همه چی چند برابر شده، به غیر از ملک، یهو اونم دو سه برابر میشه، ملت میشینن کاسه چه کنم دست میگیرن که ای وای پول داشتما، دادم طلا، کاش خونه خریده بودم.

همین چند روز مطلبی میخوندم یه نفر مامانش سال 96 شصت میل پول رو گذاشته بانک سود میگرفته و الان خیلی ب ...

دقیقن اشتباه محضه البته تواین یکی دوساله که خونه تقزیبن راکد بود هم سود بانکی میداد هم کار میکرد باعث شد پولش کمی زیاد شه وبتونیم بخریم

مگه گوش میکنه زبونم مو در آورد فایده نداشت میگه خونه که هست خرجم دارم میدم اصلا اهل ریسک نیست ترسو😐

این کاری که میکنه خود ریسکه از نوع منفی😂 خدا صبرت بده

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همه ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

ای خواهر😂😂 حالا خودشم کار میکنه از صبح میره تا شب ولی خنگه پول چیزی نمیخره

برعکس همسر منه، کلا پول نگه نمیداره، میگه هرچی بخری بهتر از پوله. درستش هم همینه تو مملکتی که از این ماه تا ماه بعدش همه چی دو برابر میشه🤦♀️

به نظرتون اردیبهشت چند میشه طلا؟

قطعی نمیشه گفت ولی با این روند اقتصاد و همه عواملی که اینجا نمیتونم بگم چون تعلیق میشم به احتمال زیاد روی ۱۸

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/