2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

استفاده نکردم. میترسم ناامید بشم  

عزیزم فرصت زیاده ،انقد حساس نباش انرژی مثبت بده بخودت خدا هر چیزی رو تو زمان معین میده شک نکن ک قرار ی بچه سالم و راحت بده بهت حتی اگه دیر باشه،من از کنار شوهرم رد بشم باردار میشم اما تاالان دو بارداری ناموفق داشتموالانم ک آزمایشام ب مشکل برخورده همه چی رو از خدا بخواه،خدا دیر بده اما سالممممم

عزیزم فرصت زیاده ،انقد حساس نباش انرژی مثبت بده بخودت خدا هر چیزی رو تو زمان معین میده شک نکن ک قرار ...

انشالله این دفعه بچه ات سالم باشه. ناامید نیستم فقط از تنهایی خستع شدم 

سکوت...........کن خدا همیشه در کنار ما هست 
سلام امروز دوتا جنین انتقال دادم دکتر چیز حاصی در مورد استراحت وتغذیه نگف دوستان کسی انتقال جنین داش ...

عزیزم دوست من تا ی هفته استراحت بود اصلا راه نمیرفت فقط دستشویی میرفت تغذیه رو خب معمولی دیگه 

انشالله این دفعه بچه ات سالم باشه. ناامید نیستم فقط از تنهایی خستع شدم 

میدونم تنهایی سخته من تو شهر غریبم حتی ی آشنا کنارم نیست ولی خب خداکنه بچه اگه هست سالم باشه

عزیزم دوست من تا ی هفته استراحت بود اصلا راه نمیرفت فقط دستشویی میرفت تغذیه رو خب معمولی دیگه 

ممنون عزیزم تشکر دوستتون ایشالا مامان شد ؟اخه من دوساله ک درگیر ای وی افم

نهال دوستی بنشان ک کام دل ب بار آرد                             نهال دشمنی برکن ک رنج بیشمار آرد
ممنون عزیزم تشکر دوستتون ایشالا مامان شد ؟اخه من دوساله ک درگیر ای وی افم

خواهش میکنم،گلم یبار کاشت کرد براش نگرفت الان بارداره پنج ماهشه،انشاالله توم زودتر مامان میشی