2777
2789

نمیدونم کجا زده پاش زخم شده

انقد گریه کردم نفسم بالا نمیاد

پاشو با دستمال نگه داشتم خونش بند نمیومد

کلیییی ازش خون رفته بود کف قفس

کلی هم با دستمال اومد

الانم بیخال نشسته یه گوشه

چی بهش بدم چیکارش کنم 😭😭😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببرش دامپزشک

اگه نزدیک پنجره می ذاشتی شاید بهش حمله کردن...

من نمی دونستم و قناریم رو می ذاشتم نزدیک پنجره که بخونه و هوا بهش بخوره، یه پرنده ی بزرگی با نوک اومده بود این قدر بهش حمله کرد که وقتی رسیدیم مرده بود😢

ببر دامپزشکی البتخ اونام ی ذست میزنن ی تومن میگیرن ولی گناه داره

یاخودت نگاه کن ببین اگه پاش کج شده حتما ببر اگه ن فقط خراش دیده ضد عفونی و پانسمان کن

غذا و اب بدع شاید فشارش افتاده بیحال شده

ببرش دامپزشک اگه نزدیک پنجره می ذاشتی شاید بهش حمله کردن...من نمی دونستم و قناریم رو می ذاشتم نزدیک ...

دامپزشک نیست امروز گفت شنبه

الان خونش بند اومده منتها یکم بیحاله

نه نزدیک پنجره نیست پاش به یه جا گیر کرده ناخنه پاش شکسته بود

زنگ زدم نبود دامپزشکیه نزدیکدکتر گفت شنبه هستتا شنبه این بچه از دست بره چی؟الان خون پاش بند اومده ول ...

سایت آی پت بپرس دامپزشک داره مشاوره تلفنی بگیر از دام پزشکا یا سایت آی پت یا برنامه آی پت فقط حواست باشه باید ثبت نام کرده باشی

❤️❤️❤️❤️❤️

ناخن پاش شکستهخونش بند اومد الان بیحاله فقط

خب ناخنشو نکن اگه جدا نشده فقط پانسمان کن و ثابت نگه دار

حتما غذا و اب بده

بنظرم حتی یکم عسلی چیزی بریز تو ابش

نگهداری حیوون خونگی خ سخته من یکیشو از ذست دادم ینی هر وقت یادش میفتم دلم میخواست من جای اون میمردم

خب ناخنشو نکن اگه جدا نشده فقط پانسمان کن و ثابت نگه دار حتما غذا و اب بده بنظرم حتی یکم عسلی چیزی ب ...

نه خداروشکر بهتره فکر کنم بخاطر خونریزی ضعف کرده بود بهش یکم اب و اینا اروم اروم دادم الان حالش خوبه

پاشم بستم

اره متاسفانه خیلی شیطونه این فسقلی

من بیرون بودم اصلا نمیدونم چه اتفاقی افتاده

انقد گریه کردم چشمام باز نمیشه بخدا

نه خداروشکر بهتره فکر کنم بخاطر خونریزی ضعف کرده بود بهش یکم اب و اینا اروم اروم دادم الان حالش خوبه ...

کاملا میفهممت

منم عروس هلندیم مرد هر موقع یادش میفتم امکان نداره اشکم در نیاد

بیشتر مراقبش باش 🥲