2777
2789
عنوان

اگر تو این دوره و زمان این چیزها رو دیدین تعجب نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 12462 بازدید | 883 پست

💚
"مولای غریبـــم"

گفتیم بیا ولی دلی تنگ نشد
بر هیچ لبی نام تو آهنگ نشد

صد بار شده وزیر فرهنگ عوض
صد حیف که انتظار فرهنگ نشد
➖➖➖➖➖➖➖
امـــــامـ زمـــانـــے شو

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

◍⃟♥️

مـــن آرزو کـــردم

تــورو مــثل هـــمیشه...🥲یا صاحب الزمان عج الله

شب لیله الرغائب هست دعا برای فرج یادتون نره👌🏻❤️

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر امام زمانی هستی، جدّی باش.

تمام زندگیات، سخنانت، کتابت، کارت، شغلت، باید بوی امام زمان ارواحنافداه را بدهد.

اگر امام زمان ارواحنافداه را قبول داری جدّی باش.

جدّی بودنت این است که بگویی:

«عزیزٌ علیَّ ان اری الخلق و لا تری»

بر من سخت است که همه را ببینم و تو را نبینم.

جدّی بودنت این است که بگویی:

«بنفسی انت من مغیّبٍ لم یخلُ منّا»

جانم به قربان آن آقایی که در بین ماست و ما او را نمی شناسیم.

جدّی بودنت این است که تا می گویند «یاصاحب الزّمان» روحت به پرواز در بیاید.

آیت الله سید حسن ابطحی رحمةاللهعلیه

سـربازقبلازظهـور#

اتحاد_ما_رمزظهور#

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

گفتم:یا صاحب الزمان بیا...

گفت: مگر منتظری

گفتم:بله آقا منتظرم

گفت: چه انتظاری نه ڪوششی نه تلاشی فقط میگویی آقا بیا

گفتم: مگر بد است آقا

گفت: به جدم حسین هم گفتن بیا اما وقتی آمدڪشتنش

گفتم : پس چه ڪنیم

گفت: مرا بشناسید

گفتم: مگر نمیشناسیم

گفت : اگر میشناختید ڪه این_طور_گناه نمیڪردید

گفتم :آقا تو ما را میبخشی ؟

گفت: من هر شب برای شما تا صبح گریه میڪنم

گفتم : آقا چه ڪنم به تو برسم؟😞

گفت: ترڪ محرمات...

انجام واجبات...

همین کافیست.... ✅

🌙شب آرزوها

✍حاج اسماعیل دولابی: لیله الرغائب شب ارزوها که اولین شب جمعه ماه رجب است یعنی شبی که همه رغبت ها و محبت ها به سوی خدا جهت داده میشود که ان هم جز با ولایت امیرالمومنین نمیشود ماه رجب ماه امیرالمومنین است.

#لیلة_الرغائب

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

امشب که بین خلق، #لیلة_الرغائب است

دانی چه چیز آرزوى قلب صاحب است

ای کاش روز جمعه که از راه می رسد

دیگر کسی نگوید ارباب (عج) غائب است

#اللّٰھـُـم_عجِّل_لِوَلیڪَ_الفَرَجْ

💌 *امام زمان (عج) در اولین نامهشان به مرحوم شیخ مفید :*

✍✨ما زندگی تو را شاهدیم،

ما #عبادتهاینیمهشب تو را دیدیم،

پسندیدیم تو را...

میخواهیم گاهی با تو درد دل بکنیم، با تو حرف بزنیم....💔

چه قشنگ༺⃟💞

_اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج_

خستگی در راه خدمت به #امام_زمان عج !?️

مولایمان امام رضا علیهالسلام در دعا برای ظهور مولایمان حضرت مهدی عج ؛ به خداوند متعال عرضه میدارد:

عَنْ يُونُسَ بْنِ عَبْدِ اَلرَّحْمَنِ عَنْ مَوْلاَنَا أَبِي اَلْحَسَنِ عَلِيِّ بْنِ مُوسَى اَلرِّضَا عَلَيْهِ السَّلاَم أَنَّهُ كَانَ يَأْمُرُ بِالدُّعَاءِ لِلْحُجَّةِ صَاحِبِ اَلزَّمَانِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ... وَ لاَ تَبْتَلِنَا فِي أَمْرِهِ بِالسَّأْمَةِ وَ اَلْكَسَلِ وَ اَلْفَتْرَةِ وَ اَلْفَشَلِ وَ اِجْعَلْنَا مِمَّنْ تَنْتَصِرُ بِهِ لِدِينِكَ وَ تُعِزُّ بِهِ نَصْرَ وَلِيِّكَ وَ لاَ تَسْتَبْدِلْ بِنَا غَيْرَنَا فَإِنَّ اِسْتِبْدَالَكَ بِنَا غَيْرَنَا عَلَيْكَ يَسِيرٌ وَ هُوَ عَلَيْنَا كَبِيرٌ إِنَّكَ عَلىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ

خدایا! در کار او ما را به خستگی و تنبلی و سستی و ضعف مبتلا مفرما!و ما را از کسانی قرار دہ که به وسیلهٔ یاری او دینت را یاری میرسانی و یاری ولیت را محکم میگردانی

و دیگران را جایگزین ما مکن!به راستی که قرار دادن دیگران به جای ما بر تو آسان است و بر ما گران

📚بحارالأنوارج ۹۲ ص ۳۳۲

➖➖➖➖➖➖➖

امـــــامـ زمـــانـــے شــــو

-اَلسَّلامُعَلَيْكَیابقِیَّةَ اللهُ فی اَرضِه

-اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا حُجَّةَ اللهُ فی اَرضِه

-اَلسَّلامُ عَلَیْکَ اَیُّهَا الْحُجَّةِ الثّانی عشر

-اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا نورُ اللهِ فی ظُلُماتِ الْاَرضِ

-اَلسّلامُ عَلَیْکَیا مَولایَ یاصاحِبَالزَّمان

-اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا فارسُالْحِجازا

-اَلسَّلامُعَلَیْکَ یاخَلیفَةَالرَّحمَن ُو یاشَریکَالْقُران

وَیااِمامَ الْاُنس ِوَالْجان :)✨🪴

استادمون میگفت:

با امام زمان قرار بزارید

فقط حواستون باشه ڪه امام زمان

قرار شما رو یادش هستا!

یادداشت میڪنه📝

یه جوری بگو ڪه سخت نباشه

نگو دیگه دروغ نمیگم..

دیگه غیبت نمیڪنم..

بگو:آقـــا جانم!

من تلاشمو میڪنم ڪه تمام ڪارام

در مسیر رضایت شما باشه

به این امید ڪه شما براۍ من دعا کنید

🟢 #امام_زمان علیه السلام: یادم کردی یادت کردم

آیت الله عبدالقائم شوشترى که مدتى امام جمعه شاهین شهر اصفهان بود، مىگفت که در مسجد مقدس جمکران، نماز امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) و نماز تحیت را خواندم، بعد در حیاط مسجد، زیر آسمان دو رکعت نماز استغاثه به صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه) را خواندم و بعد از نماز دعاى «سلام الله الکامل التام...» را زمزمه کردم و همواره یاد مولای عزیزم بودم.

🔵 به منزل آمدم و استراحت کردم، در عالم رؤیا روى پلى کنار حرم حضرت معصومه (سلام الله علیها) حضرت بقیه الله الاعظم ـروحى فداه ـ را مشاهده کردم، حضرت رو به من کردند و با انگشت به سینه من زدند و فرمودند:

یادم کردى یادت کردم

➖➖➖➖➖➖➖

امـــــامـ زمـــانـــے شــــو

اگر مردم این انتظاری را که به خاطر مال دنیا و دنیا میکشند

کمی از آن را برای امام زمان «ارواحنافداه»

میکشیدند؛

ایشان تا حالا ظهور کرده بودند

امام منتظر ندارد!

-شهیدمحمود رادمهر

عشق_جانم_امام_زمانم#

اتحاد_ما_رمزظهور#