2777
2789
عنوان

اگر تو این دوره و زمان این چیزها رو دیدین تعجب نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 14812 بازدید | 895 پست

@ستاره1234

@مامان۷۳

@طلاخانوم125

@یاصاحب_الزمان_عج

@به_امید_خودت

🌹﷽🌹

به يقين همه ی شما را با امورى همچون ترس،

گرسنگى و كاهش در مالها و جانها و ميوه ها آزمايش مى كنيم؛

و بشارت ده به صابران.(بقره 155)

پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند:

هنگامی که فتنه ها چون پاره های شب تار شما را فرا گرفت به قرآن رو آورید!

قرآن بهترین رهنماست که به بهترین راه هدایت می کند؛در قرآن چراغ های هدایت و نشانهای حکمت و راهنمای معرفت هست،برای کسی که ویژگی اش را شناخت!

سلام منتظران المهـ💕ـدی 😍

به تاپیک آقا جانمان خوش اومدید🍁🌱

ان شالله که همه بتونیم جز شیعیان واقعی آقا باشیم و از آزمایش ها و غربال های آخرالزمان سربلند بیرون بیاییم🤲

اگر دوست داشتید صفحه اول تاپیک و بخونید 🥰🍀

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

⚠️ ایمان داشته باش!

✔️ ایمان داشته باش این سختیها میگذرند!

👈 گرانی، جنگ، و بدبختیها، همه نشانههایی هستند که میگویند مقصد نزدیک است.

☄ آخرالزمان، پایان کار نیست؛ آغازِ پاداشِ صبر است.

تمام نگاهها به یک نقطه دوخته شده: ظهور

آن لحظه که عدالت برمیخیزد و تمام زخمهای این روزگار مرهم مییابد.

📌تا آن روز، قامتت را خم نکن دلت را به نامش گرم کن ، انتظار، سختترین کارِ ماست، اما شیرینترین پایان را دارد.

#ظهور_نزدیک_است

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

به همین ثانیهها

داریم پیر میشویم

نکند قرار است

لذّت دیدنت حسرتِ ما بشود؟!

#یاایهاالعزیز

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

امام مهدی علیهالسلام:

برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است.

کمال الدین، ج۲، ص۴۸۵

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

بدترینصحنہ . .

امامزمان‹عجاللّہ›بااشكبہپروندهات

نگاهکنہوبگہاینکہقولدادهبود..

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

امام صادق علیه السلام:

المُنتَظِرُ لِلثّاني عَشَرَ كَالشّاهِرِ سَيفَهُ بَينَ يَدَي رَسولِ اللّهِ يَذُبُّ عَنهُ ؛

منتظر ظهور امام دوازدهم مانند كسى است كه در ركاب پيامبر خدا شمشير كشيده است و از ايشان دفاع مى كند .

كمال الدّين ، ص ۶۴۷

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

.

🔹ابد در پیش داریم و در این برهه از زمانی که در دنیا هستیم، خودمان را برای یک جهان ابدی بسازیم!

چقدر وقت کم است ،عمرها هم کفاف نمیدهد و فرصت ها مثل ابر میگذرد باید حواسمان خیلی جمع باشد...!

علامه طباطبایی

#تلنگر

🌎امتحان شیعیان در آخرالزمان

✍امامصادق(علیه السلام)،درباره شدت فتنه

های زمان غیبت میفرمایند: «وَ اللَّهِ لَتُمَحَّصُن؛و اللَّهِ لَتُمَیَّزُنَّ؛و اللَّهِ لَتُغَرْبَلُنَّ؛حتَّى لَا یَبْقَى مِنْکُمْ إِلَّا الْأَنْدَر...»

«به خدا سوگند شما خالص میشوید.به خدا سوگند شما از یکدیگر جدا میشوید.به خدا سوگند شما غربال خواهید شد.تا اینکه از شما شیعیان باقی نمیماند جز گروه بسیار کم و نادر.در این میان کسانی نجات خواهند یافت که: خود را در زمان غیبت به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نزدیک و نزدیکتر کنند؛خود را از رذایل اخلاقی پاک کنند و به صفات حسنه نیکو گردانند.

شناخت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و دعای فراوان برای فرج ایشان،تنها راه نجات در این دوران پر از فتنه است.»

📚منبع: بحارالانوار، ج۵، صفحه٢١۶

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                  

اللهم عجل لولیک الفرج الفرج حق حضرت فاطمه

الهی آمین 😭🤲🏻🤲🏻

الهی خدا حاجت های دلتون رو بده 🤲🏻🤲🏻

📝 برخی از تکالیف منتظران در زمان غیبت امام زمان عج

1️⃣ اطاعت از دستور های دینی و پرهیز از گناهان و همچنین تقوا را سرلوحة زندگی قرار دادن و عملی را بر خلاف رضای امام زمان(ع) انجام ندادن.

2️⃣ انتظار فرج؛ پیامبر اكرم(ص) فرمود: "با فضیلت ترین اعمال امتم انتظار فرج است" و نزدیک در نظر گرفتن زمان ظهور

3️⃣ دعا برای سلامتی و فرج حضرت ولی عصر(ع) مانند خواندن دعای فرج و دعای عهد و ندبه.

4️⃣ صدقه برای سلامتی و تعجیل در فرج حضرت

5️⃣ غمگین شدن به خاطر غیبت آن حضرت

6️⃣ ایجاد آمادگی کامل در خود و دیگران برای پذیرش از روی شوق آن حضرت و اطاعت کامل از حضرت و تسلیم بودن در برابر دستورات ایشان

✨پروردگارا

همة ما را از یاران حضرت مهدی(ع) قرار ده و با تعجیل در ظهور حضرتش چشم مستضعفان جهان را روشن گردان و ما را مطیع امر او قرار ده.الهی آمین به حق محمد و آل محمد (صلی الله علیه و آله)

📚منابع:

⇦بحارالانوار، ج 53ص 176.

⇦ لطف الله صافی، منتخب الأثر، ص 629

⇦شیخ عباس قمی، منتهی الآمال، ص 483.

⇦ابراهیم امینی، دادگستر جهان، ص 264

➖➖➖➖➖➖➖

امـــــامـ زمـــانـــے شــــو

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

▫️از عارفی پرسیدند...

از کجا بفهمیم در خواب غفلتیم یا نه؟!

▪️ او جواب داد:

اگر برای امام زمان عجل الله کاری می کنی، یه تبلیغی انجام میدهی و خلاصه قدمی برمیداری و به ظهور آن حضرت کمک میکنی، بدان که بیداری.

و الّا اگر مجتهد هم باشی در خواب غفلتی

▫️ بیایید درخواب غفلت نباشیم

#اللهم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج

#امام_زمان

مرسی عزیزم همچنین شما و همه نی نی سایتیای عزیزو

عزیزمی

الهی آمین

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم