2777
2789
عنوان

اگر تو این دوره و زمان این چیزها رو دیدین تعجب نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 31597 بازدید | 1019 پست

چه ویژگیهایی در سلمان است که او را یک ایرانی خاص کرده است!?️

بهطوری که در وصف او گفتهاند: «سَلمانٌ مِنّا اَهلَالبَیت»؟در آیهی ۵۵ سورهی مائده [آیهی بعد از آیهای که در پیام قبل به آن اشاره شد] آمده: «سرپرست و ولیّ شما، تنها خداست و پیامبر او و آنها که ایمان آوردهاند.

همانها که نماز را بر پا میدارند و در حال رکوع، زکات میدهند.» بیشتر مفسرین شیعه و سنی بر این عقیدهاند که منظور این آیه کسی جز علیبنابیطالب نیست.

بنابراین این آیه ویژگی قوم سلمان را توضیح داده است؛ چرا که ما در ایران، کافر، یهودی، زرتشتی، مسیحی، وهابی و... نیز داریم اما قطعاً منظور قرآن و پیامبر چنین افرادی نیستند.

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

📌 #آرزوی کمی فرزند

💠پیامبر اسلام (ص) فرمود:

«رستاخیز بر پا نمیشود تا آنکه که کسی پنج فرزند دارد آرزوی چهار فرزند کند. و آنکه چهار فرزند دارد میگوید: کاش سه فرزند داشتم، و صاحب سه فرزند آرزوی دو فرزند دارد. و آنکه دو فرزند دارد، آرزوی یک فرزند بنماید. و کسی که یک فرزند دارد آرزو کند که کاش فرزندی نداشت.»

📚 (فردوس الاخبار، ج ۵، ص ۲۲۷)

📌 #مرگهای ناگهانی

💠پیامبر اکرم (ص) فرمود:

«قیامت برپا نمیگردد، تا اینکه مرگ سفید ظاهر شود. گفتند:ای رسول خدا! مرگ سفید چیست؟ فرمود: مرگ ناگهانی.»

📚 (الفائق، ج ۱، ص ۱۴۱)

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                  

اللهم عجل لولیک الفرج

❤️

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

چه ویژگیهایی در سلمان است که او را یک ایرانی خاص کرده است!?️بهطوری که در وصف او گفتهاند: «سَلمانٌ مِ ...

ایرانیانی که ولایت خداوند و پیامبر و امیرالمؤمنین را قبول میکنند، همان قوم جایگزینند که در آینده، پرچمدار اسلام خواهند بود. قومی که بیدریغ به یاری مسلمانان در جایجای کرهی خاکی میروند و در مقابل مستکبرین [هرچند بزرگ و محکم] میایستند و از سرزنش هیچ سرزنشکنندهای هم نمیترسند.

بله؛ این قوم لیاقت یاری اباصالحالمهدی را خواهد داشت. جالب است که در ادامه چنین آمده: «و کسانی که خدا و رسولش و مؤمنانی را به سرپرستی و دوستی بپذیرند [حزب خدایند] و یقیناً حزب خدا پیروزند.»*۱ انشاءالله..

📜سورهی مائده، آیهی56.

#امام_زمان

#ماه_رجب

#مرگ_بر_اسرائیل

☘️اَللّھُمَّ؏َـجِّللِوَلیِّڪَالفَࢪَج

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

با تمام سختی ها ، پستی و بلندی ها و مشکلات

به سمت ظهور حضرت میریم 🥰

و سرنوشت مون ان شاءالله

به صبح طلوع مهدوی پیوند میخوره🌿🕊️

نا امیدی ممنوع

فقط دنبال حرکت با برکت برای زمینه سازی ظهور باشیم .

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

هر گاه زمان غيبت را درك كردي پس اين دعا را بخوان: خداوندا شناخت خودت را به من عطا كن، چرا كه اگر تو خود را به من نشناساني، نبيّت را نخواهم شناخت، خداوندا رسولت را به من بشناسان، چرا كه اگر شناخت رسولت را به من عطا نكني، حجت تو (امام زمان) را نخواهم شناخت، خداوندا حجتت را به من بشناسان، چرا كه اگر او را به من نشناساني از دينم گمراه مي شوم.

الکافي، جلد 1، صفحه 337

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

💠تنها مسیر!

🔹در گذر از راه های پر پيچ و خم و سختی های آخرالزمان، خداوند مسيری را برای ما مهيا کرده است که بتوانيم به ريسمان او چنگ زده و خود را از باتلاق آخرالزمان نجات دهيم.

در ابتدا بايد ببينيم که در کجای اين مسير هستيم. و آيا تابلو و نشانه و يا راهنمايی برای طی کردن و ادامه راه وجود دارد؟

🔹اميرالمومنين علیه السلام هشت فاکتور و يا بهتر بگوييم هشت تابلو برای رهايی از #فتنه_ها در آخرالزمان، معرفی کرده اند که میتواند کمکی برای بشر سرگردان امروزی باشد.

🔻

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

💠تنها مسیر!🔹در گذر از راه های پر پيچ و خم و سختی های آخرالزمان، خداوند مسيری را برای ما مهيا کرده ...

اولين تابلو، #استقامت و #تقيّه در برابر دشمنان است:

«ما درِ گشايش ايم؛ وقتی که مبعوث شويم و همه راه ها بر مردم بسته شود. ماييم «باب حطّه» که در اسلام است.

هرکس در آن آيد، نجات يابد و هر که از آن دور شود، فرو افتد. خدا به ما آغاز کرد و به ما پايان داد و آنچه را بخواهد به ما میزدايد و به ما پايدار سازد و به ما باران فرود آيد.

مبادا فريبنده، شما را از خدا فريب دهد. اگر بدانيد در ماندنِ شما ميان دشمنانتان و تحمّل اذيت ها چه اجری داريد، چشم شما روشن شود. و اگر مرا نيابيد، چيزهايی از ستم و دشمنی و خودبينی و سبک شمردن حق خدا و ترس ببينيد که آرزوی مرگ کنيد. چون چنين شود، همه به رشته خدا بچسبيد و از هم جدا نشويد و بر شما باد به #صبر و #نماز و #تقيّه»

📚بحارالانوار، ج ۶۵، ص ۶۱

📌 #جنگ و کشتار

💠امام رضا (ع) فرمود:

«پیش از ظهور امام زمان (عج) کشتارهای پیاپی و بیوقفه رخ خواهد داد.»

📚(الغيبة نعمانی، ص ۲۷۱)

*📌شیعیان در آخرالزمان...

🌺حضرت امیرالمؤمنین امام علی علیهالسلام فرمودند:

👈 در آخرالزمان شیعیان ما همانند وضعیت یک انبار گندم را خواهند داشت که آن را آفت بزند

و صاحب انبار آنها را بیرون میآورد و آن قسمتهایش را که آفت زده دور میریزد و بقیه را داخل انبار قرار میدهد،

💥و این کار مجددا آنقدر استمرار پیدا میکند تا جایی که به اندازه مشتی از آن گندمهابیشتر سالم باقی نمیماند.

📚 (الغيبة للنعماني، ج۱، ص۲۱۱)*

شخصي از امام علي(ع) پرسيد: بزرگترين گناه کبيره کدام است؟ آن حضرت در پاسخ فرمودند: مايوس و نااميد شدن از رحمت الهي.

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

💠 طعم گمراهی

🔹 باید مواظب حس چشایی خود باشیم!! و نسبت به سلامت آن بی تفاوت نباشیم و نگذاریم روزمرگی، حواسمان را از راهی که در حال گذر از آن هستیم، پرت کند و ذائقه مان به انحراف و فساد کشیده شود و طعم واقعی بندگی را فراموش کنیم.