2777
2789

【 پیچیدگی دنیای آخرالزمان !!️】

دنیای آخرالزمان دنیای پیچیده ایه...

✴️ اگر این چیزها رو دیدید ، تعجب نکنید!

محکم سر ایمانتون بایستید و بدانید که

رحمــــــت خــــــــدا به شما نزدیک است!

اگه تمام عالم رو کفر پر میکرد

ایمان داشتن اینقدر سخت نبود ...

❌اما مشکل دقیقا اینه که

آخرالزمان قرار نیست همه عالم رو👈 کفر پر کنه ...

✳️طبق روایت در آخرالزمان مسجد هست

اما پر است از افراد خدا نترس

که مشغول غیبتند

آدم ظاهر الصلاح هست✨

اما مال یتیم میخوره، قاضی مسلمان هست

اما خلاف حکم خدا حکم میکنه

منبری هست ، امر به تقوا هم میکنه

اما خودش عمل نمیکنه

همت همه شکم شده و شهوت ...

برگرفته از👇

📚کافی ج8 ص37

✳️بخاطر همین هست که روایت داریم :

نگه داشتن ایمان در آخرالزمان

مثل نگه داشتن آتش 🔥کف دست🖐️هست

🌱✔️ما فقط با چنگ زدن و تمسک جستن از قران و اهل بیت هست که عاقبت بخیر میشیم

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

ببخشید دوستان چله استغفار و دعای عهد اسم نویسی میکنم

هر کس دوست داشت بیاد تاپیکم اسم بدهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/17555778/فراخوان-چلـه-کشــوری-دعای-عهد-و-استغفار-تا-نیمه-شعبان-به-منظور-سرعت-گرفتن-ظهور-ح

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخرالزمان دیگه قرار نیست آدمهای شیطانصفت با شاخ و دم

و به ظاهر مشخص باشن!

🔴 ریاکاری و کارای بی اخلاص بیشتر میشه ! اسیر دنیاییم

🥰هوشیار باشیم. آخرالزمان فقط جنگ و زلزله و بی برکتی مال

و وقت و عمر... نیست در اصل جنگ درون هست؛ جنگ بین ایمان واقعی و مرزهای گناه

🤔راه نجاتمون چیه؟

چنگ زدن به قرآن و اهل بیت (ع). یعنی یه جوری باشه که معیارمون فقط پرحرفی های قشنگ نباشه، بلکه سیره و عمل ما پیروی محض باشه.

🤔باید هر روز بپرسیم: آیا من دارم شبیه اونها زندگی میکنم، یا فقط شبیه آدمهای دنیای آخرالزمانی؟

🌟امیدمون هم فقط به رحمت خداست، که وعده داده اگر به این ریسمان محکم (قرآن و عترت) وصل باشیم، گمراه نمیشیم. 🌱

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

حالا که تا اینجا قسمت شده بیام میخوام حرف دلی هم بزنم🌺

انقدر شرایط بدی هست که آدم کِرِخت میشه از لحاظ روحی...و اینجاست به نظرم که شیطون وارد عمل میشه که آدما رو از وجود نورامید و حجت خدا ناامید میکنه...چون وقتی ماها ناامید بشیم از اومدن منجی اونجا بزرگ ترین پیروزیه برای شیطون...

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

فرمود: زمانی برای مردم فرا رسد که شکمهاشان خدایانشان است و زنانشان، قبله آنان و دینارهایشان، دینشان و شرف و افتخارشان، کالاهایشان است از ایمان فقط نامی و از اسلام تنها نشانی و از قرآن فقط درسی باقی میماند.😔

مجلسی، محمدباقر، بحار الانوار، ج۲۲، ص۴۵۳.🌱

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

🛑ساختمان مساجدشان آباد و قلبهایشان از هدایت خراب و ویران است. دانشمندانشان بدترین مردمان روی زمینند. در این هنگام خداوند آنان را به چهار خصلت آزمایش و مبتلا میکند، ستم، سلطان و قحطی دوران و ظلم والیان و حکمرانان و قاضیان. پس صحابه تعجّب کردند و گفتند: ای رسول خدا (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم)! آیا آنان بتها را میپرستند فرمود: آری، هر درهمی نزد آنان بتی است .

مجلسی، محمدباقر، بحار الانوار، ج۲۲، ص۴۵۳.🌱

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

حالا که تا اینجا قسمت شده بیام میخوام حرف دلی هم بزنم🌺انقدر شرایط بدی هست که آدم کِرِخت میشه از لحا ...

دقیقا👌🏻

و طبق روایات بزرگترین گناه همین ناامیدی هست ، ناامیدی از درگاه خدا ..

شیطون برای هر کسی یه شیوه یی داره و به نظرم برای ماهایی که نور امید به خدا و اهل بیت علیهم السلام توی دلمون هست ؛ از همین شیوه ی ناامید کردن وارد میشه

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

فکر کنم حدیث امام صادق باشه

که میگن

ایمان خودتون رو تا قبل از ظهور اقا صاحبالزمان تکمیل کنید.

چون در لحظات ظهور ایمانها به سختی مورد امتحان و ابتلا قرار میگیرند.

برای تقویت ایمان چه راه حلی دارین

دوستان؟ 🧐

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

حالا که تا اینجا قسمت شده بیام میخوام حرف دلی هم بزنم🌺انقدر شرایط بدی هست که آدم کِرِخت میشه از لحا ...

وقتی آدم از لحاظ روحی کِرِخت بشه میزنه به سیم آخر..میگه چه ارزشی داره این دنیا..میگه اصلا مگه اون دنیا هست؟..همین ناامیدی سرمنشا میشه که کم کم غرق بشیم و به بهونه اینکه دنیا دوروزه گناه کنیم...

♦️اگرهمگی #یڪدل و #یڪصدا

برای #ظهوردعاڪنیم،

قطعاً،امرشریف ظهوربه زودی، #محقق خواهدشد

برای سلامتی آقا امام زمان صلوات بفرستیم و و برای ظهورش دعای فرج بخونیم 💐💐

من خودم هر روز این کارو میکنم

هر روزیم که یادم بره شب حتما با امام زمان حرف میزنم و بعد دعای فرجو میخونم 😍

بارخدایا دشمنان آقا امام زمان رو نابود بفرما💐💐💐

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

سلام جانم

بله دقیقااا از همین نا امیدی استفاده میکنه

و انرژی منفی و حال بد بین مردم منتشر میکنه

طوری که باعث میشه دیگه به کُل چشم روی نعمت های دیگه خدا ببندیم ...

وشاکر نباشیم و روحیه مثبت اندیشی جای خودش به ناسپاسی و ناله و نا امیدی بده.

فکر کنم حدیث امام صادق باشهکه میگنایمان خودتون رو تا قبل از ظهور اقا صاحبالزمان تکمیل کنید.چون در ل ...

به نظرم خوندن دعاهایی که اومده برای حفظ ایمان و .. خیلی خوبه و کلا تضرع و درخواست از خدا و امام زمان عج الله که کمکمون کنند..

در روایتی وارد شده است که در آخرالزمان، فتنهها زیاد میشود و شما «دعای غریق» بخوانید.

دعای غریق این است: «یَا اللَّهُ یَا رَحْمَانُ یَا رَحِیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَی دِینِکَ؛ ای خداوند! ای رحمان! ای مهربان! ای دگرگون کننده دل ها! دل مرا بر دینت پایدار کن

نریزید سرم اما نمیشه همه مشکلات به آخرالزمان ربط داد خیلیاشون قابل حله و حتی علت و معلول داره...

بله واقعا منم شنیدم بعضیا تا یه گرفتاری دارن میگن این چه بلایی بود ولی باید گاهی وقتا بقول شما دنبال علت به وجود اومدن اون مشکل بود🙃

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

2790
2778
2791
2779
2792