2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 2093 بازدید | 190 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش بعد از مشخص شدن جنسیت نی نی های خوشگل اون این صفحه رواز یاد نبریم وبیاین درست یانادرست بودنشو ...

من ک دقیق گفتم ج ندادی

خداکنه هیچ زنی در ارزوی مادرشدن نباشه و تمام زنان سرزمینم طعم مادرشدن رو بچشن😍😍
چجوریه؟هرجا یه چیزی نوشته

ادرارتو میریزی رو جوش شیرین اگه مثل نوشابه گاز دار صدا داد دختره اگه هیچ صدایی نداد پسره.واسه نمک هم ادرارتو میریزی رو نمک اگه کف کرد رو لیوان پسره اگه دایره های ابری شکل حلقه حلقه اومدن رو لیوان دختره ولی واسه تست نمک باید بزاری چند دقیقه لیوان حالت ساکن یه جا بمونه تکونش ندی یه لیوان شفافم باشه که داخلش قشنگ پیدا باشه.ماله من جفتش درومد که دختره الانم نینیم دختره

گر نگهداره من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤🙏
ادرارتو میریزی رو جوش شیرین اگه مثل نوشابه گاز دار صدا داد دختره اگه هیچ صدایی نداد پسره.واسه نمک هم ...

عزیزان لطفا تواین صفحه فقط کسایی که از من می خوام جنسیت نی نیشون روبگم مطلب بذارن،بقیه نظرات توصفحه های دیگه ممنون میشم

عزیزان لطفا تواین صفحه فقط کسایی که از من می خوام جنسیت نی نیشون روبگم مطلب بذارن،بقیه نظرات توصفحه ...

ببخشید عزیزم فقط سوالشو جواب دادم عذر میخوام❤

گر نگهداره من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤🙏