2777
2789
عنوان

سوال درمورد غسل خواهراکمک گیجم

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 41 پست

من خودم تو اين مورد وسواسي ام عزيزم.

واسه همين بهت ميگم زنگ بزني دفتر مراجع شرعي.

ولي من جات بودم حتمااا غسل ميكردم.

چون وقتي خواب اينجوري ببينم خيلي ذهن و روحم پريشون ميشه.

غسل كه كنم اروم ميشم. حس پاكيه روح بهم دست ميده

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

05132020 احکام رضوی

02531768 احکام قم

به یکی از اینا زنگ بزن بپرس

پیشنهاد من اینه که زنگ بزنی قم چون معمولا سرشون خلوت تره

در جنگ شرف، بی طرفان بی شرفانند🇵🇸/ https://eitaa.com/hosein_darabi/31162/ من مطمئنم خدا جبران میکنه❤️‍🩹/رمز کاربری قبلی یادم رفته

کاری ب لباست نداره اگه حالت های ارضا را پیدا کردی باید حتما غسل کنی

بابا مگه خواب دست خود آدمه این فتواها رو از کجا میدین فقط در صورتی که در واقعیت طرف تحریک بشه ( البته حتی اکه ی قطره هم باشه خیسیش باید غسل کنه) و یا اینکه در واقعیت دخول صورت بگیره حتی اگر اون ی قطره خیسیم نباشه باید غسل کرد . دیکه خواب که دست ادم نیست حتی خشکم بوده . مردا مثلا نیازه غسل کنن بعد خواب چون کلا ب لجن کشیده میشه پایین تنه شون

بابا مگه خواب دست خود آدمه این فتواها رو از کجا میدین فقط در صورتی که در واقعیت طرف تحریک بشه ( البت ...

یه سرچی کردم عکسشو گذاشتم برات اقتدا میکنم به همون نظر.میثه اثر شک دارید غسل واجب نیست.

یه سرچی کردم عکسشو گذاشتم برات اقتدا میکنم به همون نظر.میثه اثر شک دارید غسل واجب نیست.

ولی در کل بیشتر ببین روحت چی میخواد به نظر خودت نیاز داری ب اون پاک شدن یا نه . جدا از خواب که فکر میکنم نیاز نداره اکه اتفاقی تو بدن نیفتاده باشه, خیلی حس مزخرفیه بعد جنب شدن روح آدم پاک نشه

ولی در کل بیشتر ببین روحت چی میخواد به نظر خودت نیاز داری ب اون پاک شدن یا نه . جدا از خواب که فکر ...

نمیدونممن هنوز گیجم.۳۰ سال از خدا عمرگرفتم اولین باره دارم به همچین چیزی فکرمیکنم.من اصلا نماز نمیخوندم.