2777
2789
عنوان

بچه ها من از ازدواج میترسم🫰

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 103 پست
تست مشاوره چیه بابا یه مشت سوال چرند و پرند..منم رفتم باشوهرم خانوم مشاور خودش دیوانه بود هیچ کمکی ا ...

چون شما پیشه مشاور خوبی نرفتی دلیل نمیشه همه ش چرت و پرت باشه و همه رو زیر سوال ببری عزیزم

شما خودت باید یه مشاور خوب رو پیدا میکردی انتخاب میکردی شما که دیدی خانومه خودش به مشاور نیاز داره چرا عوض نکردی؟! چیزیکه زیاده مشاوره

بعدم اون سوالهایی که میپرسن بله واقعا چرته و قدیمی شده ولی این تستی که خودت میتونی بزنی و حتی تو گوگل هم هست میتونی بری ببینی خیلی دقیقه خیلی

هرچی طرحواره داشته باشی رو قشنگ رو میکنه با درصد بهت میگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلیییی عاشق پیشه جوری که توچشام نگاه میکرد همینجوری اشکش یهو سرازیر میشد خیره میموند حرفای رمان ...

مرتیکه پدرسوخته حرومزاده

چطور فهمیدی دو تا زن داشته؟؟؟

واقعا ادم به چشماش هم نمیتونه اعتماد کنه حالا برعکس اینایی ک چشاشون هزار جا میچرخه و به ظاهر دختر بازن متعهد تر هستن!!!

دقیقاااا خواهر فقط ب شانسه😂😂😂

نه به شانس نیست عزیزم اشتباه نکن

من زحمت کشیدم وقت گذاشتم کلاس شرکت کردم آگاهی مو بردم بالا یاد گرفتم چجوری چی بگم که به اینیچزایی که گفت نیاز نداشته باشم به شانس نیست به زحمته

نه عزیزم شانس نیاوردم رفتم زحمت کشیدم وقت گذاشتم پیگیری کردم یاد گرفتم چجوری رفتار کنم چجوری حرفمو ...

چجوری سواد عاطفی رو یاد گرفتی؟

خب ببین بستگی داره به پارتنرت شما هر چقدر تکنیک بلد باشی یار خوب نداشته باشی نمیشه پیاده کرد

اسم تستش چیه؟

ببین تست شخصیت شناسی و طرحواره های یانگ همین الان هم میتونی تو گوگل بزنی برات میاره میتونی خودت همینجوری برا خودت بزنی تایپ شخصیتت رو بشناسی و بدونی چه طرحواره هایی داری ولی خب تحلیل دقیقش رو باید بری از مشاور بپرسی البته چت جی پی تی هم تا حدودی بلده ولی بازم بنظرم هیچی مثل مشاور کاربلد که حضوری بری پیشش نمیشه

چون شما پیشه مشاور خوبی نرفتی دلیل نمیشه همه ش چرت و پرت باشه و همه رو زیر سوال ببری عزیزم شما خودت ...

دیگه کلی پول گرفت آدم ازکجا بیاره چند جا بره دستمون خالی بود..مام گفتیم هرجا بریم همین سوالای مسخره رو لابد میدن جواب بدیم

چجوری سواد عاطفی رو یاد گرفتی؟خب ببین بستگی داره به پارتنرت شما هر چقدر تکنیک بلد باشی یار خوب نداشت ...

کلی کلاس شرکت کردم هزینه کردم وقت گذاشتم تا یچیزایی یادگرفتم درسته که به همراهت هم بستگی داره ولی اگه طرف مقابلت بیماری روانی یا روحی خاصی نداشته باشه اختلال شخصیتی حادی نداشته باشه میتونی اونم کم کم تو راه بیاری و بهش باد بدی چجوری باید باهات رفتار کنه

مرتیکه پدرسوخته حرومزادهچطور فهمیدی دو تا زن داشته؟؟؟واقعا ادم به چشماش هم نمیتونه اعتماد کنه حالا ب ...

چون شناسنامه اش المثنی بود نمیدونستم اسم زنشو پاک کرده بود قبلا..چندماه پیش رفتم تو سایت اسناد من با خط همراه خودش وارد پروفایلش شدم اونجا دوتا ازدواج ثبت شده بود قبل ازمن با تاریخ طلاق و جزئیات کامل

دیگه کلی پول گرفت آدم ازکجا بیاره چند جا بره دستمون خالی بود..مام گفتیم هرجا بریم همین سوالای مسخره ...

حق داری عزیزم منم خودم موقع ازدواجم اینا رو نمیدونستم و کلاه بزرگی سرم رفت همونجا همون موقع دخترخالم همه اینا رو میدونست ولی هیچی بهم نگفت خودش چندتا مشاور رفت تا مطمئن شد همسرش خوبه ولی هیچی به من نگفت که باید چیکارکنم....

ولی خب اسی میتونه اینکارو بکنه

درسته خیلی هزینه ها گرونه ولی بنظرم برای زندگی ت نمیصرفه خرج کنی الان مطمئن بشی خیلی بهتر از اینکه اینهمه هزینه کنی عقد و عروسی بگیری بری خونه خودت وقتت رو بزاری عمرت رو بزاری بعد اونجا ببینی عه انتخابت اشتباه بوده

چون شناسنامه اش المثنی بود نمیدونستم اسم زنشو پاک کرده بود قبلا..چندماه پیش رفتم تو سایت اسناد من با ...

وقتی شناسنامه المثنی ست حتما یچیزی هست

ولی خب حالا کاریه که شده عزیزم سعی کن فراموش کنی

وگرنه برا خودت سخته.....

چون شناسنامه اش المثنی بود نمیدونستم اسم زنشو پاک کرده بود قبلا..چندماه پیش رفتم تو سایت اسناد من با ...

عقد کرده بودی یا باهاش سر خونع زندگی رفتی؟

الان طلاقتو گرفتی؟؟؟

مرتیکه پدرسوخته حرومزادهچطور فهمیدی دو تا زن داشته؟؟؟واقعا ادم به چشماش هم نمیتونه اعتماد کنه حالا ب ...

اوناییم که چشاشون همه جامیچرخه هم ادم نیستن عادت میکنن هیزن..ول کن بابا از مردا بخوای یه دونه خوبشو پیدا کنی پیرت درمیاد عمرتم تموم میشه واسه خودت زندگی کن اگه خانواده خوبی داری ،من خیلی دوس داشتم فقط یه خونه نقلی وامن وحساب بانکی و پول کافی داشتم مستقل زندگی میکردم