2777
2789

دولت بودجه کم داره

بانک ها ورسکسته اند

در نتیجه پول چاپ می شه نقدینگی زیاد می شه

تورم به وجود میاد، تورم باعث کاهش ارزش ریال می شه

مردم طلا و دلار می خرن و پول یا نقدینگی جمع می شه

این که شما توی کدوم قسمت از این چرخه طلا بخری و قدم بعدی دولت چیه رو کسی نمی تونه بگه....

اگر خونه دارید و مستاجر نیستید اصللااا سمت خونه نرید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم احساس میکنم تهش هنر کنن یه پونصد بکشه پایین،یه چند ماه روی ۱۴ تومن فیکس بمونهمخصوصا اینکه ماه شع ...

شوهرمم دقیقا این حرف رو میگه میگ طلا جهانیه این نمیتونن کاری کنن نگر ارزش پولمون بالا بره ک اونم از افسانه هاس

والا معلوم نیست چه خبره مملکت روزی 3میلیون داره میاد روش مسئولین هم بی خیال

زیادی هم بیخبر نیستن نمونش اون اقایی ک میگ برنج نمیتونین جو بخورین والا خود ماها بدتر میکنم به همه چی راضی هستیم

خونه هم گرون میشه به تظرت؟؟

خونه از تورم جا مونده حالا حالا ها تا سایه جنگ هست جهش نداره کلا هم جمعیت کم شده خود ایرانیا مهاجرت میکنن دیگه افغانیا هم رفتن تقاضا کمه واسه خونه کلا هم تک فرزندی یا بترکونه دوتا شده دیگه مثل زمان ما ۵ ۶ تا بچه نیس که مسکن بخوان

من بدبخت ۱۴ گرم طلا قرض گرفتم باید پس بدم هرروز با طلا فشار منم بالا پایین میشه

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

من بدبخت ۱۴ گرم طلا قرض گرفتم باید پس بدم هرروز با طلا فشار منم بالا پایین میشه

عزیزم زودتر پس بده تا بدتر نشده

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
خونه هم گرون میشه به تظرت؟؟

میگن رشدش اندازه طلا نیست امروز پرسیدم

ولی خب واقعا هیچی مشخص نیست

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵