از یه طرف میگم ماهای اخر خونه پدر زندگی کردنه لذت ببرم
خسته شدم واقعااا
نه تو می مانی و نه اندوه،و نه هیچیک از مردم این آبادی…به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذرد؛آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند…لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود،جامه اندوه مپوشان هرگز.✨️🤍کاربر قدیمی سایت هستم🧕🏻
😳7 سالللل چجوری اخه تحمل کردین بعد توی این مدت هرکی خونه پدر و مادر خودش بود؟
اره رسم باهم بودن قبل عروسی نداریم دیگ ب سختی تحمل کردیم الآنم بعد،سالگردمادرم یه مراسم کوچیک میگیریم
وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔
منم سال ۱۴۰۵میشه پنج سال تو عقد واقعا دوران عقد مضخرق ترین دوران دلم میخواد هرچی زودتر تموم بشه دیگه ...
چرا عروسی نمیگیرید؟
نه تو می مانی و نه اندوه،و نه هیچیک از مردم این آبادی…به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذرد؛آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند…لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود،جامه اندوه مپوشان هرگز.✨️🤍کاربر قدیمی سایت هستم🧕🏻
من ۶..۷ ماهه سر خونه زندگیممتوصیهم اینه عجله نکنیخونه داری سختههه😂
خدایی ازینک قراره ی زندگی و هندل کنم برگام میریزه
🥲 ولی ب نظرم دوره عقد خیلی بده ب سری سوتفاهم و این چیزا داره دوست دارم زودتر برم سر خونه زندگیم
خانواده گفتن هرچی خودتون تصمیم بگیری من دیدم واقعانداره بخوادقرضم کنه تاچندسال زیرقرضیم خانوادسم که اصن براشون مهم نبوددیگه بیخیال شدم ولی بالباس عروس عکس گرفتیم .ن حسرت نشدبرام چون ازاولم مهم نبود
جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم
من یک سال دیدم این که پول عروسی نداره اگه هم بخواجورکنه یه ۲۰سال طول میکشه بدون عروسی اومدیم سرزندگی ...
اگر برای من بیشتر ی سال طول بکشه منم بدون عروسی میرم
اره رسم باهم بودن قبل عروسی نداریم دیگ ب سختی تحمل کردیم الآنم بعد،سالگردمادرم یه مراسم کوچیک میگیری ...
خدا رحمتشون کنه عزیزم
ایشالاکه براتوهمه چی جورمیشه وبهترین عروسی برات میگیره چون دهن مردم ونمیشه بست پشت من اینقدحرف زدن د ...
اره بابا من جشن عقدم کنسل شد اینقدر تیکه کنایه میزنن انگار زیر دینشون بودم باید ختما براشون بگیرم ی جوری هم انتظار دارند انگار خرج رو اونا قراره بدن