2777
2789

من الان تاپیک اون کاربری که طلاش تو عروسی گم شده رو خوندم قشنگ درکش کردم و حالم بده شد چون طلای منم دزدیدن😔😔اون موقع گرمی یک میلیون و صدخریده بودم😭 ان شا ءالله ک طالش پیدا بشه خیلی حس بدیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم حرص میخورم دخترم کلاس اولیه داره مشق مینویسه از ساعت ۸ تا الان یه صفحه رو تموم نکرده

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

من الان تاپیک اون کاربری که طلاش تو عروسی گم شده رو خوندم قشنگ درکش کردم و حالم بده شد چون طلای منم ...

من فقطاز اون تاپیک رد شدم از بچگیم هرچی کار کردم زحمت کشیدم نخوردم نپوشیدم چند گرم طلا خریدم حتی تاپیکشم ناراحتم کرد چون خدا میدونه آدم طلاشو چطور میخره

خانما اکثرا شاکی آن و اوضاع بر وفق مرادشون نیس

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

خمارچی

خمار یه حال خوش

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

من فقطاز اون تاپیک رد شدم از بچگیم هرچی کار کردم زحمت کشیدم نخوردم نپوشیدم چند گرم طلا خریدم حتی تاپ ...

دقیقا اره بخدا😔من به بدبختی طلا خریده بودم،،شوهرمم چند وقت بود میخواس ماشینشو عوض کنه نمیتونس گفتم بیا طلاهامو بفروش عوض کن گفت نه ،نمیدونستیم یه خیر ندیده پیدا میشه میدزدن 😭

عه پس بی جهت ذهنم منحرف شده بود🤐😅

آره 🤣🤣کی حوصله اون چیزا رو داره بی حوصله تر از این حرفام

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

دقیقا اره بخدا😔من به بدبختی طلا خریده بودم،،شوهرمم چند وقت بود میخواس ماشینشو عوض کنه نمیتونس گفتم ...

انشالل دستش براتون خوب باشه عزیزم انشالا خدا چندین برابر جاشو برات پر کنه فدات شم اصن تو فکرش نباش