2777
2789
عنوان

کدبانوها

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 32 پست
ببین این ک میگم سلیقه ایه ..از اب پرتقال داخلش استفاده کن...اگر دوست نداشتی گوشت و با پیاز و ادویه و ...

مرسی عزیزم اگه برات زحمتی نیست از اول دستورشو میگی

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

یعنی کلا پیاز خلالی رو جدا سرخ کنم بعد موقه سرو بریزم روگوشتا؟

نه

اول یه پیاز رو قاچ کن تیکه بزرگ

بذار یکم سرخ شه بنداز تو قابلمه

تا گوشتت نیم پز شه

بعد همین ابگوشت رو از صافی رد کن که بعدا بهش اضافه کنی

اینجا دو حالت داره

1،یا یه پیاز کوچیک سرخ کن و گوشتتو بریز و بذار بپزه و بعدا تو ماهیتابه جدا هر مقدار خواستی خورشت پیاز خلالی داشته باشه

میریزی سرخ میکنی

و 20دقیقه اخر به خورشتت اضافه میکنی

میذاری جا بیفته

یا هم از اول پیاز خلالی سرخ کن گوشت نیم پز با کمی اب

بعد کم کم ابش تبخیر میشه و شناور نمیشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم اگه برات زحمتی نیست از اول دستورشو میگی

ی عالمه پیاز و خلالی درشت خورد کن بریز داخل قابلمه بدون روعن تفت بده یکم سبک بشه بعد خیلی کم روغن اضافه کن و زردچوبه و فلفل و نمک خیلی کم ...تفت بده تا پیازات سبک بشن بعد گوشتارو بچین روش ادویه هاشو بزن تفت بده تا تغییر رنگ بده در قابلمه رو ببند تا گوشت و پیاز کامل اب بندازه بعد دارچین یا زعفرون و برگ بو و.... سلیقه ایه دیگه اضافه کن بعد زیرش و کم کن بزار بپزه حسابی ...

سیر و فلفل دلمه و هویج و فلفل تند سبز و هم میتونی برای طعمش اضافه کنی ولی در اخر از تو قابلمه دربیاری

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉