2777
2789
عنوان

من سرترم یا پارتنرم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 37 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از اول تاپیک اینجام

از رو چی نظر میدن دوستان؟ عکسی نیومد!

“یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷🌧️🌸🍃

😂😂😂باشه اینقد حسودی نکن

😐 عزیزم گذاشتی که نظر بدن دیگه باید ظرفیت شنیدن هر کامنتی رو داشته باشی

دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد! زن هایی که بی توجه به محیط پیرامونشان، مشتاق، سرزنده و پرانرژی هستند؛ زن هایی که از گفتن حقیقت یا بیان اعتقاداتشان نمیترسند، سرشار از استعداد، عاطفه و مهربانی هستند. خودشان را با مردها مقایسه نمیکنند یا با سایر زنها نمیجنگند، بلکه همهی انسان ها را همانطور که هستند، میبینند و همواره در جست و جوی زندگی بهتر و عشق پایدار هستند.

تایید نمیکنه فک میکنه عکس فیک گذاشتمبا این سایت داغونشون عکسو نمیزاره نمیزاره وقتی میزاره ک نمیتونی ...

سلام لطفا قبل از توهین کردن به سایت و ما... دوتا پست بالاتر رو نگاه کنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

اومدگلم پاک کردم صفحه اول

فداسرت خودتو دیدم خیلی نازی 😍 شبیه اینا 🧚🏻♀️

“یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷🌧️🌸🍃