اومدم براش انگشتر نقره بخرم هرچی که یه کم خوب بود قیمتش بین ۳۰ تا ۵۰ تومن بود گفتم اوکی ساعت میخرم رفتم نگاه کردم اون دیگه بدتر بود☹️چیکار کنم چی بخرم؟یه مدل از این چاقوهای تزیینی هم دوس داره اونم ۱۰ تومنه من همین امروز هرچی داشتم خرج کردم نهایت بتونم ۵ تومن هزینه کنم با ۵ تومن هیچی نمیشه😫لباس تازه خریده عطرم دوس نداره کادو بگیره چون سردردیه حتما باید قبلش خودش تست کنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگه اهل ماشین هستش وسیله برای ماشین ، اگه اهل سفر هستش ملزومات سفر
بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:63 هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30
انگشتر نقره ۵ تومنی هم هست مثلا من یدونه گرفتم ۱۴ خیلی قشنگ بود یاقوت کبود بود برا همسرم از اون کمترم پیدا میشه مجبوری ۳۰ تومنی بخری
تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱
تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱