2777
2789
28 سالمهشوهرم همش سرم داد میزنه واسه هر چیز کوچیکی فحاشی میکنه بهم و داد میزنه وحشتناکو معتاد به فیل ...

چقد شبیه منی منم شوهرم اخلاقش همینه ولی تودوران عقد تو گوشیش ازاین فیلما دیدم که فکر میکردم بخاطر مجردیشه دیگه بعدش گذشت بعدازدواج نمیدونم دیگه ببینه یانه ولی اصلا از لحاظ جنسی بهم نمیخوریم و اصلا بهم محل نمیده فقط توگوشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد شبیه منی منم شوهرم اخلاقش همینه ولی تودوران عقد تو گوشیش ازاین فیلما دیدم که فکر میکردم بخاطر مج ...

اونم حوصله حرف زدن باهات رو نداره؟

اونم انتقام میگیره ازت؟ 😔

28 سالمهشوهرم همش سرم داد میزنه واسه هر چیز کوچیکی فحاشی میکنه بهم و داد میزنه وحشتناکو معتاد به فیل ...

سخته شرایطت خیلی کاش میشد بری یا اینکه یه زندگی جدا تو خونه برای خودت بسازی

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

چندتا مرد احمق جمع شدن تو نی نی سایت که خانم ها جرعت نمیکنن از مشکلاتشون بگن انقدر که مزاحم میشن جمع کنید خودتونو بیچاره ها

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

هدفت از ادامه این رابطه چیه؟

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

چیکار کنم آخه؟

چون سنی نداری ،باور کن افسرده میشی

فقط دو راه حل داری

یا با شوهرت به توافق برسید و در واقع آشتی کنی یا طلاق بگیری

بعد ها سنت بره بالا پشیمون میشی،یه حرکتی بزن