2777
2789
از معجزه ها بیشتر یگو تا دلگرم بشیم ممنون

والا من و خواهرم باهم شروع میکنیم این ذکرو تااگه ی روز از یاد یکیمون رفت بهم یاداوری کنیم یعنی تاحالا نشده که یچیزی نیت کنم رد بشه همش باجزئیات قبول شده در کمال ناباوری برای خواهرم هم همینطور بیشتر وقتا تا ذکرو تموم نکردیم بهش رسیدیم یکبار امتحان کنید دیگه ولش نمیکنید البته باید اعتقاد قلبی داشته باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

❌توجه کنید؛ این شاید یکی از مهم ترین پیام هایی است که در این مدت می خوانید

عزیزان گرامی؛ یکی از علمای بزرگ توصیه کردهاند که حتما مومنین در پویش چله عهد شرکت کنند.

این پویش عادی نیست. مثل بقیه رویدادهایی که تا به امروز برقرار شده نیست.

جدی گرفتن این چله و خواندن دعای عهد در این مدت آثار قابل توجهی برای ایام پیش رو خواهد داشت...

همه باهم دعای عهد را از روز پنجم رجب شروع خواهیم کرد و همین الان برای شرکت عدد یک را به ۳۰۰۰۴۰۴ پیامک کنید.

دقت کنید؛ اطرافیان و خانواده و دوستان را هم مجازی و هم با صحبت دعوت کنید.

🔴 #بیداری_ملت 👇

@bidariymelat

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 55 دقیقه پیش
2791
2779
2792