2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم قبل این ماجرا سر استرس امتحان و این استرس های سطحی پرخوری میکردم اما این خیییلی شدید بود

چه اتفاقی افتاده که از غذا خوردن افتادی ؟

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

به هرحال باید آروم باشید ازمحیط و چیزایی که باعث اضطرابتون میشن دوری کنید.

اخه هیچی درست نمیشه هر روز شرایط بدتر میشه هیچ روزنه ی امیدی نیس هیچ نشانه ای که بشه یه کم امیدوار بود نیس دست خودم آدم دیگه نیس فکر و خیال خودش میاد

استرس بهم وارد شد اونم ناگهانی

خب ببین چی دوست داری حتی خوراکی همونا رو بخور کم کم رو غذا میوفتی دوباره ولی چیزای ترش و تند نخور دل خالی

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

اخه هیچی درست نمیشه هر روز شرایط بدتر میشه هیچ روزنه ی امیدی نیس هیچ نشانه ای که بشه یه کم امیدوار ب ...

میفهمم .ولی باید بفکر سلامتی هم بود اگه مدام بااسترس بگذره انواع واقسام بیماری های روحی روانی سراغ آدم میاد.

مرسی 🙏

اب میوه میتونی بخوری ؟

میفهمم .ولی باید بفکر سلامتی هم بود اگه مدام بااسترس بگذره انواع واقسام بیماری های روحی روانی سراغ آ ...

مرسی، ولی الان همه میدونیم دیگه با حرف زدن و امیدواری حالم واقعی خودمون خوش نمیشه، و همون ماسکی که اطرافمون زدیم و خودمون را جلوی بقیه شاد نشون و از درون فرو پاشیدیم شده سبک زندگیمون و تا زمان فرا رسیدن مرگ«البته دور از جون شما و بقیه آدما» همین روال ادامه داره

نه این چند روز فقط شیر کاکائو و شیر خوردم 😶

یبس میشی اینجوری کم بخور غذا اصلا در حد یه قاشق بخور اوکی اوکی میشی کم کم ولی هر جور شده یچیزی بخور

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز