2821
2789
انگار همین دیروز بود مدرسه میرفتم میگرفتم دونه ای هزارروزی دو سه تا میگرفتمسال ۹۶الان که دیگه مهمونی ...

من یادمه ۸۰۰ بود

دوستم گفت وای چیپس شده ۸۰۰ گرون شده بود مثلن

درخواست دوستی قبول نمیکنم 🤫🤫🤫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یادمه ۸۰۰ بوددوستم گفت وای چیپس شده ۸۰۰ گرون شده بود مثلن

دقیقا اون زمان که ما میرفتیم ۱۰۰۰ هم گرون شده بود چیپس تازه

که مدرسه ما تازه چیپس اورده بود میگفتیم واعی چقدر گرون میده بچها میگفتن نه گرون شده

مرغ یادمه یه زمانی که انگار پارسال بود پنج هزار تومن شد میگفتن واعی مرغ پنج تومن شده چقدر گرون نخریم تا قیمتش بیاد پایین

بعد الان..

جالب اینجاست اون زمان قدرت خرید داشتیم باز دخل و خرج بازم باهم میخوند الان اصلا عجیبه همه چی

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

دقیقا اون زمان که ما میرفتیم ۱۰۰۰ هم گرون شده بود چیپس تازهکه مدرسه ما تازه چیپس اورده بود میگفتیم و ...

مثل خواب میمونه

دختر شیرازی جونم دختر شیرازیدرمیان شلوغی دنیا،آرزوهات رو فراموش نکن🌸

دقیقا اون زمان که ما میرفتیم ۱۰۰۰ هم گرون شده بود چیپس تازهکه مدرسه ما تازه چیپس اورده بود میگفتیم و ...

۳۶ هزارتومان طی ۱۰ سال ۳۶ برابر شده 😓

درخواست دوستی قبول نمیکنم 🤫🤫🤫

معینی پور اول مهر میخریدم ۲۲ الان میخرم ۳۶ منظورشون چیههه واقعاااا چیپس پارسال خرداد میخریدم ۱۸ الان ۳۶😑

هیچ گوهی نمیشه خورد دیگه

بستنی یادمه ۱۰ سالم بود میخریدم ۵۰۰ الان همونو میخرم ۲۵