2777
2789
عنوان

در چه حالین😀🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 44 پست
۱۷ روزه عقب انداختم میوه میخورم بعد برم شام آماده کنم بال کبابی با برنج

نوششش

این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانم‌جا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از دست این زندگیم شوهرمو دوست دارم و اونم همینطور ولی این مابین مادرشوهرم زندگیمو خراب کرده

نمیتونید برید شهر دیکه

این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانم‌جا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸
خیلی سخته😂مامان من یدونه درست میکنه قابلمه میکوبه کف سفره. میگه هرکی میخاد بخوره

دمشششش گرم اصلش همونه من دیگه خیلی وا دادم

daigo.ir/secret/11901541348 یه امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

دمشششش گرم اصلش همونه من دیگه خیلی وا دادم

😂😂

آره خواهر من گوجه و املت و این چیزا نمیخورد اینقدر مامانم ادامه داد کم اوردیم

خودبخود یه دلشوره گرفتم اومدم روتخت دراز کشیدم هیشکی جرات نمیکنه صدام بزنه 😁

اخی چرراا

روزی که میخوام پریود شدم انگار حال کسی پیدا میکنم یه عزیز فوت شده تازه اون موقع میفهم پریود دارم میش ...

الهی

منم حالم ناخوشه