2777
2789
خداروشکر مردممون اگاه شدن

خداروشکر🤲

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

هرکسی اعتقاداتی داره مسخره کردن اعتقادات بقیه اونم مذهبی کاردرستی نیست دخترخوب اینوبخاطر کامنت اخرت ...

اصلا اعتقادات کسی و مسخره نکردم داستان یه چیز دیگه اس

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکسی اعتقاداتی داره مسخره کردن اعتقادات بقیه اونم مذهبی کاردرستی نیست دخترخوب اینوبخاطر کامنت اخرت ...

اعتقادشو مسخره نمیکنه جو الکی نده لطفا

عنوان تاپیکش که میگفت شنیدم فلان اونو میگه

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

مگه دیدی عکسو 🤣🤣

اره😂😂😂🤝🏽

🌿🍂من عاشق کتاب خوندنم ی دختر پاییزی ام که بوی هل ودارچین با خاک نمخورده و بارون رو میده عاشق قدم زدن و موسیقی گوش دادنم اگه ساعتها کتاب بخونم متوجه گذر زمان نمیشم من تاریخ بیهقی رو ۴ بار خوندم فیه مافیه رو ۲ بار اگه هزارین بار این دوتارو بخونم بازم کمه باور کن🥹🥹 هرچه در این جهان میگذر به دست تقدیر است امروز برتخت مینشینی و فردا در خاک میخسبی هیچ پادشاهی با تاجش نپایید و هیچ درویشی با بینوایی جاودان نماند پس مرد ان است در کار خیش راستی گیرد و دل از فریب دنیا باز شودوقتی به این فکر میکنم اگه میشد باهم مهربون باشیم دنیا جای قشنگ تری بود قلبم اکلیلی میشه ( من به شدت مخالف کسایی ام باوجود متاهل بودن خیانت میکنن و دنبال توجیح خودشون هستن)جیغغغغ من دیگه کنکوری نیستم بوخودا🥺ایشالا ازادی همه کنکوریا 😜😜 عقل ما را تا درخانه میبرد، اما عشق ما را در خانه میبرد. هر که عاشق شد، در حقیقت زنده شد؛ چون عشق جان جان است.

اعتقادشو مسخره نمیکنه جو الکی نده لطفا عنوان تاپیکش که میگفت شنیدم فلان اونو میگه

افرین دقیقا

چقد دوستون دارم من ، حیف همیشه انقد پشت هم باشیم 😘

اعتقادشو مسخره نمیکنه جو الکی نده لطفا عنوان تاپیکش که میگفت شنیدم فلان اونو میگه

منم منظورم همون تاپیکه نظردادن جودادن نیست . استارتریه کامنتی گذاشت خوب نبود خواستم جواب بدم ترکید

منم منظورم همون تاپیکه نظردادن جودادن نیست . استارتریه کامنتی گذاشت خوب نبود خواستم جواب بدم ترکید

کامنتا و نظرای من دست خودمه اگه خوشتون نمیاد ریپلای نکنید

قرار نیست بخاطر نظر و طرز فکرم به کسی جواب پس بدم 😏