2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بگهعزیزم من و تو اشپز نیستیم کنوکرشونم نیستیم خدمتکارم نیستیماینو باید هم بچه بفهمه هم بابای بچه

بخدا آنقدر هم بی حال و بی جونم.من تو پریودی آزمایش خون دادم کم خون نشون داد و فولیک اسید پایین طبیعی هست؟

بخدا آنقدر هم بی حال و بی جونم.من تو پریودی آزمایش خون دادم کم خون نشون داد و فولیک اسید پایین طبیعی ...

نه عزیزم طبیعی نیس

یه قرص فولیک اسید و اهن بده بنویسه دکتر

اگ میتونی قرص فیفول بگیر واسه اهن

فولیک اسیدم ک بخر بخور

شاید بهتر شدی

آخرش بچه ها گناه دارند من پسرم از الان میگه شام چی داریم

سینه مرغ ابپز کن

پیاز فراوون سرخ کن مرغو ریش کن توش انواع ادویه و زرشک هم بزن

از اونورم سبزی پلو یا شوید پلو درست کن بده پسرت بخوره کیف کنه

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

خب بگهعزیزم من و تو اشپز نیستیم کنوکرشونم نیستیم خدمتکارم نیستیماینو باید هم بچه بفهمه هم بابای بچه

البته که نه نوکریم نه خدمت کار وباید اینو بدونن ولی خوب بچه گناه داره ...من شوهرم نیستش نمیدونم چی بزارم براشام 😒😤

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

برای همچین مواقعی کوبیده مرغ آماده داشته باش

یا همبر خونگی درست کن که فقط سرخش کنی با باگت یا نون بخورید

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .