2777
2789
عنوان

ارثیه

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 21 پست
یعنی چی متوجہ نشدم

مگه نمیگی که به نامش زدن؟منم مادرم یه مغازه به نامش بود اما سندش خونه ی مادربزرگم بود که خاله ی عوضیم از حرصش و اینکه بقیه سهم ما رو نده گمش کرد ما هم که بنچاق دستمون بود تونستیم بریم سند بگیریم

اره می تونه شکایت کنهولی اختلافات زیاد میشهچون کلا هرکی اونجاست باید تخلیه کنه

خب مقصر خودشونن ک زمین و نمیدن

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه نمیگی که به نامش زدن؟منم مادرم یه مغازه به نامش بود اما سندش خونه ی مادربزرگم بود که خاله ی عوضی ...

ن عزیزم ہمسرم ہیچی دستش نیس چقدر ک شوہرم برای ساخت خونہ ہزینہ کرد؛خب اگہ برای گرفتن سہم الارثش اقدام کنہ چی

ن عزیزم ہمسرم ہیچی دستش نیس چقدر ک شوہرم برای ساخت خونہ ہزینہ کرد؛خب اگہ برای گرفتن سہم الارثش اقدام ...

اگر پدرش مرده بود تقسیم الارث نشده بود میتونست شکایت کنه فقط باید اسم وراث و شماره ملی اینا میخواد که سهم الارث معلوم بشه و بگه که یه خونه به نامش بوده که سندش رو ندادن

اگر پدرش مرده بود تقسیم الارث نشده بود میتونست شکایت کنه فقط باید اسم وراث و شماره ملی اینا میخواد ک ...

خب باباش فوت شدہ تقسیم الارث ہم نشدہ

خب باباش فوت شدہ تقسیم الارث ہم نشدہ

خب پس راحت باید فقط بره شکایت کنه راستی گواهی فوتم میخواد البته باید بره کافی نت اونجا اگر شماره ملی خواهراش و برادراش و مادرش اینا رو داره بده که تقسیم الارث انجام بشه فقط ثنا اینا میخواد شوهرت داشته باشه برای اون خونه هم باید یه شاهدی کسی رو بیاری که اقا این آقا شاهده که این خونه به نام من شده من سند خونه رو میخوام که دستم نیست

خب پس راحت باید فقط بره شکایت کنه راستی گواهی فوتم میخواد البته باید بره کافی نت اونجا اگر شماره ملی ...

ممنون از راہنماییت گلم دستت دردنکنہ😘😘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز