2777
2789
پس چرا به نظر من اینطور نیست اصن دلم نمیخواد شوهرم بره بیرون و سر کار 😂

هنوز اولشه😂 صبر کن بشه ۶۰-۷۰سالش میبینی چه موجودات رو اعصابی میشن

یه صلوات برای آرامش دل مامانم بفرستید؛)به امید روزی که بیام اینجا بنویسم آرزوم برآورده شد! بالاخره رفت...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز بازنشست نشده ولی وقتی بازنشست بشه سنش اونقدر زیاد نیست 48.49 سالش میشه لابد برنامهای داره که خودش رو سرگرم کنه و الا حوصلش سر میره بعد مدت کوتاهی ، تو خونه نشستن مال آدمیه که 60 سالگی بازنشسته میشه و دیگه سن استراحتشه

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

هنوز اولشه😂 صبر کن بشه ۶۰-۷۰سالش میبینی چه موجودات رو اعصابی میشن

نهههههه خیلی مهربون و آروم و بی آزاره اصلا اهل غر غر و دعوا و دخالت تو کارای خونه نیست 🥺

من اوایل زندگی ابنطور بودم ولی الان دلم مبخواد یه شیفت کار کنه😄😄

آخی 😄من خیلی وابسته شوهرمم تابستون دو شیفت کار میکرد دیگه داشتم دیوونه میشدم از نبودنش

نهههههه خیلی مهربون و آروم و بی آزاره اصلا اهل غر غر و دعوا و دخالت تو کارای خونه نیست 🥺

ایشالا ک خوب بمونه من ک بچگی عاشق بابام بودم تا ۱۸ سالگی رابطمون عالی بود یبارم سرم عصبانی نشد درست بعد بازنشستگی شمر شد الانم ازش متنفرم مرده زندش برام فرق نداره

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 

دایی منم همینطور بود😂

چند روز پیش خونشون بودم تا روغن و نمک ریختن زنش تو غذا هم کار داشت ، امیدوارم واسه تو همینطوری بمونه و تبدیل نشه😂

یه صلوات برای آرامش دل مامانم بفرستید؛)به امید روزی که بیام اینجا بنویسم آرزوم برآورده شد! بالاخره رفت...

ایشالا ک خوب بمونه من ک بچگی عاشق بابام بودم تا ۱۸ سالگی رابطمون عالی بود یبارم سرم عصبانی نشد درست ...

آخی چرا آخه انقدر عوض شد 🥲🥲🥲البته من همسرم رو گفتم راجب پدرم نبود

شما دلمو ترکوندین از این به بعد باید پولامو جمع کنم تا وقتی که بابام بازنشست شد براش کار راه بندازم😂😂😂😂

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

دایی منم همینطور بود😂چند روز پیش خونشون بودم تا روغن و نمک ریختن زنش تو غذا هم کار داشت ، امیدوارم ...

اینطوری بشه مطمئنا کتک میخوره دست بزن دارم من 😑😂