2777
2789
عنوان

بیچاره شدم نمیدونم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 27 پست
چطور چیه

سل فری آزمایش خون معمولیه ولی هزینه اش زیاده اونم یه درصد جزیی خطا داره .عزیزم اگه خواد نخواد که پسر داشته باشی به نظرت با ای وی اف میتونی پسر دار بشی هر چی خدا بخواد همون میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب من بچه کلا نمیخام اگه هم بشم براهمسرم پسر میخاد اینم دختر بشه بازم باردار باید بشم انوقت چه خاکی ...

با احترام شما که بجه نمیخواستی روش جلوکیری طبیعی روش مطمئنی نیست باید بهتر عمل نیکردین کهدالانداتن طفل معصوم مگر بازیچه است سر دختز و پسر بودنشم نمیخواهیدش

عزیزم منم مثل شما چند ماهی یه بار پریود میشدم از مجردی هم همین جور بودم بعضی وقتا همش میشدم بعضی وقتاهم چند ماه پشت سرهم نمبشدم تا اینکه ۲ سال پیش خیلی ناخواسته توزمانی که پول نون خوردن نداشتیم بادار شدم ناخواسته دوماهم بود فهمیدم بهم گفتن سقطش کن نکردم پول سنو و ازمایش و هیچی هم نداشتیم تا شد ۵ماهم و رفتیم سنو و بهم گفت پسره شوهرمنم خیلی پسر دوست داشت و منم قبلش یه دختر اورده بودم و خیلی خوشحال شدم که بچه ام سالمه و پسره و سقطش نکردم فقط نیت کن پسر شد اسمش محمد بزاری روی انار شیرین هم ایت الکرسی بخون بخور خیلی اثر داره

اره دقیقا میخام بکشمش

عزیزم به این فکر کن الان میتونی یه چاقو یا تفنگ برداری و دخترات رو بکشی؟معلومه که هرگز همچین کاری نمیکنی

این بچه هم یه ادم مثل اونا، کشتن اون هم به همون اندازه وحشتناک و بی رحمانه است

به خدا توکل کن مطمین باش خودش کمکت میکنه و سختی ها برات اسون میشه

باور کن همین بچه میشه اونی که از همه بچه ها بیشتر هواتو داره

انشاالله خدا کمکت کنه