2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی یهحس غرور بیخودی دارن انگار که ده پله از دکترا بالاترن،دکترا خودشون اکثرا خوش اخلاقن

افرین😂😂😂

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

من تو اداره ها خیلی سروکار دارم،ولی هیچ کدومشون مثل منشیان بی اعصاب نیسن

آنقدر مراجعه کننده ها گیر میدن کلافه میشن

من خودم آرومم میرم مطب دکتر میشینم تا نوبتم بشه جتی اگر چهار ساعت طول بکشه مراجعه کننده زو میبینم ده بار میره میگه نوبت من چرا نمیشه

چرا بیماری که رفته داخل نمیاد بیرون آنقدر طول میکشه هی گیر به منشی میدن

دکتر گفته کارتخوان نباشه پول نقد باید بدن خوب این تقصیر منشی نیست خودم دیدم بیمار با منشی داره دعوا میکنه

والا منم تهرانم صد تا مطب دکتر و شرکت و دفتر و اداره رفتم تا حالا منشی که بد باشه ندیدم حالا نمیکم ن ...

تبریک میگم خیلی خوش شانسی،والا ما میخواهیم نوبت بگیریم اونم کاملا با احتیاط و محترمانه،ی جوری از پشت عینک نگا میکنن آدم میترسه تازه یه ابروشونم میندازن بالا از سرتا پا برانداز میکنن

خیلیم زحمت کشن بنده خداها (اونایی که من تا بحال دیدم)

میدونی من تو نی نی سایت فهمیدم مردم ما خیلی طلبکار هستن از همه قشرها هم طلبکار هستن شما یک تاپیک در مورد معلم ها بزن همه میان فحش میدن بهشون از پزشکها بگو بازم فحش میدن همینجا استارتر میکه دکتر هم اخلاق نداشت منشی هم همینطور

شما از مغازه دار و فروشنده و پرستار بگو همینطور فحش میدن

انتظار دارن همه فقط در خدمت اینا باشن

تبریک میگم خیلی خوش شانسی،والا ما میخواهیم نوبت بگیریم اونم کاملا با احتیاط و محترمانه،ی جوری از پشت ...

یعنی من همه جا خوش شانس هستم به عنوان دختر بزرگ خانواده پزشکی مادر و اطرافیانم با من هست برای همین زیاد مطب دکترها میرم هم اداره ها میرم به خاطر شغل خودم و شوهرم

یعنی من همه جا شانس دارم ؟نه عزیزم آدم باید آروم و صبور باشه طلب هم نداریم یک وقت میخوایم آروم صحبت کنیم و منتظر بمونیم

تو بیمارستان میلاد تهران که دیگه شلوغیش معروفه آنقدر منشی ها با من خوب حرف میزنند اما با بقیه مراجعه کننده ها اینجوری نیستن چون بقیه با دعوا میزن سراغ منشی که ده نفر ریختن سرش اونم کلافه شده

یعنی من همه جا خوش شانس هستم به عنوان دختر بزرگ خانواده پزشکی مادر و اطرافیانم با من هست برای همین ز ...

والا منم آدم بی درکی نیستم،تندی هم نمیکنم،اتفاقا منم دختر بزرگم و......نمیدونم شاید حق با شماست دوست عزیز