2777
2789
عنوان

برنج هندی

| مشاهده متن کامل بحث + 2059 بازدید | 143 پست
بوی سوختگی نه بوی نایلون انگار نایلون داره میجوشه نمیدونم بوشو میفهمین یانه

ب بچه نده بخور،اصلا نخر

من فیلمش رو دیدم که چطور درست میکنند

اصلا برنج نیست

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

برنجتو دودی کن مشکلت حل میشه یه تیکه ذغال بذا روگاز بعد بذا تویه کاسه استیل وبذا رو برنجت ویه کم روغن بریز روش ودر ظرفتو ببند

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا چی بگم چند سری گرفتم خوب نبود مال چند سال پیش یادم نمیاد فک کنم شفته هم میشد

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

کم گرفتم نمیتونم یچیز دیگه بگیرم باید بخوریم میگم یچیزی بزنم که بو نده بتونیم بخوریم

عزیزم این دفه خواستی بگی ب ب نظرم گسترش بگیر فک کنم هم ارزونتره هم بهتر از هندیه حداقل مطمانی برنجه قیمتش فک کنم از همشون ارزونتره

اه منم متنفرم کلا از اول برنج ایرانی خوردم یه مدت بدجور وضع مالیشان خررراب شد همسرم هندی خرید پختم بچم خورد بالا آورد دوباره فرداش پختم بالا آورد بهش دیگ ندادم خودمون خوردیم خیلی مضخرف بود بعد یکی دوبار شوهرم گف دیگ نپز غذا نونی پختم تا رفت ایرانی گرف دیگ نتونستم هندی درست کنم الانم باز ایرانیم تموم شده هندی دارم پلی درس نمیکنم فعلا پول برای خزید ایرانی هم نداریم دارم با نونی سر میکنم خدا باعث با نیرو لعنت کنه

کره بنداز توش دفعه بعد گرفتنی حداقل پاکستانی بگیرید

روغن میزنم ولی انگار نایلون میجوشه بعد آبکشی چند بار میشورم باز دم کردنی وقتی بخارمیاد انگار بودی نایلون خونروبرمیداره

کاربری تعلیق شده

اه منم متنفرم کلا از اول برنج ایرانی خوردم یه مدت بدجور وضع مالیشان خررراب شد همسرم هندی خرید پختم ب ...

دخترمم حالش بهم میخوره مجبورش میکنم دعواش میکنم که بخوره با گریه میخوره

کاربری تعلیق شده