2777
2789
عنوان

خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 30 پست
طلا روز به روز داره گرون میشه

آره خب ولی تنها راحت همئنه

وام ازدواجم میتونی بخری

آگهی بزن تو دیوار یکم مبلغو بالاتر بگو شاید گیرت اومد

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما چرا .....خدا بد نده انشالله حل میشه

۱۰ساله مستاجرم الان با هزار تا وام تصمیم گرفتیم خونه بخریم بازم پول کم میاریم یه مقدار از طرفی با این پول خونه ی خوبی نمیتونم بخرم باید استاندارد های خودمو پایین بیارم بعد همش میگم نکنه این خونه ارزش این همه سختی و نداشته باشه🤦🏻♀️

۱۰ساله مستاجرم الان با هزار تا وام تصمیم گرفتیم خونه بخریم بازم پول کم میاریم یه مقدار از طرفی با ای ...

وای چقدر شبیه منید شما ..منم ۱۳ساله مستاجرم .چند گرم طلا دارم. و پول پیشمون هم هست میگم بزاریم یه ۵۰متری بخریم ولی خوب همسرم میگه شاید طلا گرونتر شد منم میگم خوب ملکم گرون میشه به طبع اینجوری نمیمونه بعد باخودم میگم حالا این خونه ۵۰متری که زیاد هم خوب نیست و قدیمی هم هست ارزش داره تین همه سختی بکشم با سه تا بچه اتاق اینا هم نداره پشت قواره هست اونم ۲۰۰میلیون کم دارم

وای چقدر شبیه منید شما ..منم ۱۳ساله مستاجرم .چند گرم طلا دارم. و پول پیشمون هم هست میگم بزاریم یه ۵ ...

وای خواهر دقیقا خود منی منم رو فروش طلا حساب کردم حالا اینستا میرم همه میگن ملک خوابیده و طلا داره گرون میشه هر جا میرم میشنوم طلا گرون میشه میترسم واقعا بفروشم از طرفی روحم خسته شده از مستاجری ولی خب من بچه ندارم البته اینم یه درده بخاطر شرایط بچه نیاوردم الان هم سنم داره میره بالا هم تنبلی تخمدان دارم هم شرایط درست نشده🤦🏻♀️

شما از قیمتا خبرداری ؟؟صد میلیون وام رو ۳۰میلیون میفروشن

عزیزم راهکار دادمبهت

چرا بهت برمیخوره

نگیر

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
عزیزم راهکار دادمبهتچرا بهت برمیخورهنگیر

نه برنخورده بهم عزیزم ..اتفاقا رفتم نگاه کردم ۷۰۰میلیون وام ازدواج رو ۲۴۰ میلیون گذاشتن بفروشن ... یه سکال بود ازت پرسیدم که ازقیمتها خبرداری منظورم این بود که از قیمت فروشش وام ازدواج خبرداری یانه؟؟؟

وای خواهر دقیقا خود منی منم رو فروش طلا حساب کردم حالا اینستا میرم همه میگن ملک خوابیده و طلا داره گ ...

منم به اصرار شوهرم لچه اوردم اونم سه تا .اصاع مالیمون خوب نیست ولی اون بفکر چهارمیه بخدا خسته شدم از کاراشون اصلا نتونستم جوونی کنم دنبال علاقه هام برم مستاجریم هرسال اسباب کشی میکنم تو شهر غریب دوراز خانواده هستم هیچ رفیق و دوستی ندارم ازبس که تو خونه تم ک سرویس میدم به بچه ها

هیچ جا تمیتونم برم

وای خواهر دقیقا خود منی منم رو فروش طلا حساب کردم حالا اینستا میرم همه میگن ملک خوابیده و طلا داره گ ...

اره دقیقا اینستا وکانالا اینجور میگن ولی بنظرمن ملک هم گرون میشه هرچه طلارو گرون بفروشیم ملکم گرون میخریم

منم به اصرار شوهرم لچه اوردم اونم سه تا .اصاع مالیمون خوب نیست ولی اون بفکر چهارمیه بخدا خسته شدم از ...

خدا نگه داره برات❤️وای نه دیگه چهار تا برای اوضاع مالی خوبم زیاده تو این گرونی🤦🏻♀️درکت میکنم من باوجود اینکه بچه ندارم واقعا اذیت شدم حالا دیگه با ۳تا بچه که جای خود داره پس هر جور شده بخر حتی مسکن مهر خودتو اذیت نکن خواهر حداقل فکرت از اسباب کشی راحت میشه