2777
2789
عنوان

خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 24 پست
طلا روز به روز داره گرون میشه

آره خب ولی تنها راحت همئنه

وام ازدواجم میتونی بخری

آگهی بزن تو دیوار یکم مبلغو بالاتر بگو شاید گیرت اومد

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چرا .....خدا بد نده انشالله حل میشه

۱۰ساله مستاجرم الان با هزار تا وام تصمیم گرفتیم خونه بخریم بازم پول کم میاریم یه مقدار از طرفی با این پول خونه ی خوبی نمیتونم بخرم باید استاندارد های خودمو پایین بیارم بعد همش میگم نکنه این خونه ارزش این همه سختی و نداشته باشه🤦🏻♀️

۱۰ساله مستاجرم الان با هزار تا وام تصمیم گرفتیم خونه بخریم بازم پول کم میاریم یه مقدار از طرفی با ای ...

وای چقدر شبیه منید شما ..منم ۱۳ساله مستاجرم .چند گرم طلا دارم. و پول پیشمون هم هست میگم بزاریم یه ۵۰متری بخریم ولی خوب همسرم میگه شاید طلا گرونتر شد منم میگم خوب ملکم گرون میشه به طبع اینجوری نمیمونه بعد باخودم میگم حالا این خونه ۵۰متری که زیاد هم خوب نیست و قدیمی هم هست ارزش داره تین همه سختی بکشم با سه تا بچه اتاق اینا هم نداره پشت قواره هست اونم ۲۰۰میلیون کم دارم

وای چقدر شبیه منید شما ..منم ۱۳ساله مستاجرم .چند گرم طلا دارم. و پول پیشمون هم هست میگم بزاریم یه ۵ ...

وای خواهر دقیقا خود منی منم رو فروش طلا حساب کردم حالا اینستا میرم همه میگن ملک خوابیده و طلا داره گرون میشه هر جا میرم میشنوم طلا گرون میشه میترسم واقعا بفروشم از طرفی روحم خسته شده از مستاجری ولی خب من بچه ندارم البته اینم یه درده بخاطر شرایط بچه نیاوردم الان هم سنم داره میره بالا هم تنبلی تخمدان دارم هم شرایط درست نشده🤦🏻♀️

شما از قیمتا خبرداری ؟؟صد میلیون وام رو ۳۰میلیون میفروشن

عزیزم راهکار دادمبهت

چرا بهت برمیخوره

نگیر

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜