2777
2789
عنوان

کسی هست زیر پنجاه کیلو باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 38 پست
استاندارد زیبایی ایران ده کیلو شکم و پهلو ولی صورت لپ دار مث سوگولی ناصرالدین شاه😑😑😑😑😑😑😑😑

حق من که تپل پسندم نیست و بهم نمیاد

...گم شده در فرهنگ های مختلف🐳🏯🗽🗺️

حق من که تپل پسندم نیست و بهم نمیاد

من خودم هیکل اسکینی دوست دارم ولی با عضله و خط ۱۱ شکم ولی خب اینجا همه میگن صورتمون تمل باشه در حالی ک صورت تپل هم زیادیش قشنگ نیست

♾️🖇❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز ببخشید شما قبل پریودی وزنتون بالا میره

ببله میره بالا

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

من ۴۹ کیلوم قدمم ۱۶۰ ولی دارم تلاش میکنم وزنم اضافه بشه در حدی که نرمال باشه نه زیاد

قبلنا از وزنم راضی بودم ولی چند نفر مسخره م کردن و هی میگفتن تو خوب نیستی دلم میخواد چند کیلو اضافه کنم که واقعا کار سختیه

من ۴۹ کیلوم قدمم ۱۶۰ ولی دارم تلاش میکنم وزنم اضافه بشه در حدی که نرمال باشه نه زیادقبلنا از وزنم را ...

تروخدا نگو تو مانکنی بهترین وزن دنیایی هم قدیمو۷۷ام چجوری لاغر کنم سختهه

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

من ۴۹ کیلوم قدمم ۱۶۰ ولی دارم تلاش میکنم وزنم اضافه بشه در حدی که نرمال باشه نه زیادقبلنا از وزنم را ...

۵۵بشی عالیه

تروخدا نگو تو مانکنی بهترین وزن دنیایی هم قدیمو۷۷ام چجوری لاغر کنم سختهه

نمیدونم چرا اینجوریه کسی که لاغره سخت چاق میشه کسیم که چاقه سخت لاغر میشه .

انشاءالله آدم تنش سالم باشه حالا هر جوری با هر وزن و قدی که میخواد باشه مهم اینه آدم خودشو دوست داشته باشه . ولی من حسابی خورده تو ذوقم از خودم بدم اومده انقد که بقیه حرف میزنن

نمیدونم چرا اینجوریه کسی که لاغره سخت چاق میشه کسیم که چاقه سخت لاغر میشه .انشاءالله آدم تنش سالم با ...

ممنم خورده تو ذوقم چاقی