2777
2789
عنوان

علی رفت منم برم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندیده بودیم بعد خواستگاری رل بزنن🫥

😂😂

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
از محل کارم برم

راه بیفتی دنبال اون یعنی؟

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

نه اون بره خرفا میخابه

من کشش ندارم

اذیتم میکنن

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
نهه از محل کارم برم

دیوانه ای ؟بچسب به کار و زندگیت تواین اوصاع اقتصادی علی هم رفته جایی که راحت تر کارو زندگی کنه تومحل کارت هم دوروز دیگه خمه یادشون میره میرن سراغ یه سوژه دیگه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

راه بیفتی دنبال اون یعنی؟

وای نههه

از محل کارم دربیام دیگه کار نکنم

دنبال اون چرااا

وای نههه از محل کارم دربیام دیگه کار نکنم دنبال اون چرااا

اگه شغلتو از دست بدی و دیگه کار نکنی یکی از بزرگ ترین اشتباهاتو انجام دادی.

اگه گزینه شغلی دیگه ای داری برو اونجا اما اگه نداری بمون همینجا

وای نههه از محل کارم دربیام دیگه کار نکنم دنبال اون چرااا

آها خدا رو شکر

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

ینی چی علی اومد روت اسم گذاش الانم میخواد بره؟بگو بیاد بگیرتت😐😐

علی رفت خواستگاری و ندادن و دیگه بعدش با رضایت دوطرف دوست شدن و انگار خیلی هم تابلو بودن و واقعا علی مقصر نیست استثنا

اگه شغلتو از دست بدی و دیگه کار نکنی یکی از بزرگ ترین اشتباهاتو انجام دادی.اگه گزینه شغلی دیگه ای دا ...

نه میخام برم دنبال کار دیگه اینجا واقعا تحت فشارم

اگه شغلتو از دست بدی و دیگه کار نکنی یکی از بزرگ ترین اشتباهاتو انجام دادی.اگه گزینه شغلی دیگه ای دا ...

نه میخام برم دنبال کار دیگه اینجا واقعا تحت فشارم

بگو دوباره بیاد خواستگاری شاید قبول کردن

فکر نکنم

قبول کنن

2790
2778
2791
2779
2792